Diler automobilima i njegovi kumovi ugrozili cijeli SKB Mostar

ljubuski.info

Mostarac Darko Dodig je sinoć negdje oko 20.30 sati iz samoizolacije odveo pacijenticu u teškom respiratornom stanju na mostarski CUM pri ovdašnjoj Sveučilišnoj kliničkoj bolnici.

Prethodno je pozivao Hitnu službu, no kako mu nisu odgovarali odlučio se s pacijenticom zaputiti u bolnicu, a kako govori na CUM-u mu nisu dopustili ulaz.
Pacijenticu su ostavili u tako teškom stanju da sijedi u automobilu, zvali su epidemiološki centar, ali kako su nam rekli u Mostaru nema epidemiologa koji bi primio pacijenta i testirao, pa je pacijent vraćen kući u samoizolaciju, bez obzira na svoje teško respiratorno stanje, govori Darko Dodig.

Prema našim saznanjima, u Hercegovačko-neretvanskoj županiji postoje svega dva epidemiologa, jedan od njih je iz Mostara, ali kako tvrdi Darko Dodig, dotični je tijekom današnjega dana isključio broj svoga mobilnog telefona i navodno se nije nikome javljao, što je uistinu začuđujuće s obzirom na aktualnu situaciju!

Također, prema dostupnim informacijama na CUM-u se posljednjih dana nalaze uglavnom specijalizanti, dok za prijem rizične skupine pacijenata nema nijednog osposobljenog doktora. Tako se pacijenti šalju na infektivno, ali ih se tamo ne prima!

Na kraju se kao logično nameće pitanje: Dragi pacijenti kako dalje, kome se obratiti? Što očekivati od onih koji su dopustili osobi s koronavirusom da 48 sati hoda s odjela na odjel, odnosno kako je dotična osoba prošla sve zdravstvene protokole i kako je mogla biti primljena ako znamo da je bolnica zadnjih dana zatvorena za posjete?

Potpuno je razumljivo da gospodin Pralas može po bolnici hodati kako hoće ne poštivajući zdravstveni protokol koji je još prošli tjedan u SKB Mostar uveden, jer mu pola bolnice duguje rate za vozila, a što podrazumijeva da svi ostali pacijenti mogu pokrepati da prodana vozila ne bi otišla na ovrhu. Meni je teško reći tko je najodgovorniji za takvo ponašanje, ali mi je isto tako poznato da je ravnatelj Doma zdravlja u Mostaru, dr. Kordić, uspostavio ekipu koja je na sebe preuzela da obrađuje sve rizične skupine pacijenata i ona to svrsishodno obavlja jako dobro. Koliko mi je poznato svi oni koji su se javili za te preventivne preglede u najbržem vremenu su pregledani i obrađeni što znači da im je uspostavljena dijagnoza i da su upućeni na daljnje terapije i kod nijednog od njih nije pronađen koronavirus, ali jeste eto kod dilera automobilima, a zahvaljujući dotičnom i tamo nekim njegovim kumovima sada je cijeli medicinski centar doveden u ozbiljnu situaciju, zaključio je Darko Dodig.

dnevno.ba

Glas naroda

Ugrozio je i dobar dio Ljubusaka gospodo moja

Ovaj je gori od pokojne Olene

Kaznene prijave zatvorit ih i osudit namjerno je sirio i hvalio se da nece u izolaciu nek robija neshvaca kolki je ko,,nj

Točno. Stoka ljudska. I sta pojavi se novih 10 samo slučajeva a bolnica na aparatima kao i osoblje. Svi nahebali i tek ćemo zbog glavonje [ * neprimjereno * ]a.
Vjerujte da nečije Djete ili najbliži premine, bit će mrtvih glava upamtite

Ma samo nek jedan umre pazi sta sam ti reko. Bolje im je robijat nego medju narod. Luda smo mi sorta.

Ajde majketi, ko će to reagirat?. Pi.ša.j.u se po narodu 20 godina i nitko nije prstom mrdnuo. More narod samo dobro komentirati i u privatnom krugu tračati.

Tako je,najgori smo narod,da je ovo i u Beogradu davno bi visio

Mačku o rep morete obisit svu priču čovik ima pare a sa param moreš sve u Hercegovini ako se netko i zarazi to će biti niža društvena klasa koja ne predstavlja ništa.

ma šta će sa parama,o čeme pričaš... da je mene taj [ * neprimjereno * ] bekinski zarazio nebi ga odležao nego odstajao!!

Mislis ti da je virus potkupljiv pa bira u koga ce uc?

ercegovina najgora i najluđa sad će za pet dana bit pola bolnice bolesno u mostaru i ercegovini

Virus je doša u bolnicu priko HDZ veze.Da nebi veze nebi moga doć.To je to.

Jos dva nova oboljela u Mostaru......

Ovakvih [ * neprimjereno * ]a planeta nije vidjela..

Ne sekiraj se Hercegovino, sve će partijski doktori da reše!

Kakvo je stanje sa respiratorin jesuli već neki rezervisani za ove moćne i sa vezon.

sad brzo štancajte doktorske diplome,falit će liječnika kad pomru ovi

HDZ je ugrožava od 1992 a sad će sva krivica past na virus

ovoga treba premjestiti kada prizdravi u zenicu na jedno desetljeće on pametan a mi svi maniti

Ovo što se dogodilo u Mostaru je krivca ravnatelja bolnice Kvesića. Treba ga smjenit jer su mu bolesnici ušli zguza a ne sprijeda. Tele od Ravnatelja.

Toj teladi ko ravnatelj nece nista biti samo bolje oni svakako love u mutnom. Cuvajte sebe i svoje ali i svoje koji su ljudi

Tako se kradezeovci zapošljavaju u aluminiju elektroprivredi pošti eronetu policiji preko veze: umisto naprid uša sazad!

HDZ ce vam glave doći mamlazi. Plaše vas sa komunistima, Srbima, [ * neprimjereno * ]ama ... a oni su vam naj veća opasnost.

Diler automobilima i njegovi kumovi ugrozili cijeli SKB Mostar
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari