ZZO ZHŽ uputio apel osiguranicima

ljubuski.info

Imajući u vidu trenutnu situaciju vezano za proglašenu pandemiju koronavirusa, Zavod za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije poziva osiguranike da smanje broj dolazaka u Zavod - Direkciju i Područne urede.

Za sva pitanja iz nadležnosti Zavoda možete se obratiti djelatnicima Zavoda putem maila info [at] zzozzh.com ili sljedećih brojeva telefona:

  • Direkcija Zavoda 039 661-483
  • Služba za odnose s osiguranicima 039 663-125, 039 663-115
  • Područni ured Grude 039 662-400
  • Područni ured Ljubuški 039 830-528
  • Područni ured Posušje 039 681-013
  • Područni ured Široki Brijeg 039 704-927

U slučaju pak neodgodive potrebe dolaska, mole se osiguranici da se u prostorijama Zavoda zadržavaju što je kraće moguće i poštuju preventivne mjere (držanje odstojanja od 1 m, korištenje sredstava za dezinfekciju, izbjegavanje gužvi i sl.), a sve u cilju smanjenja rizika od nastanka i širenja koronavirusa.

U ZHŽ zasad nema slučajeva zaraze korononavirusom, stoga nema mjesta panici ni psihozi, ali preporučujemo da se u cilju zaštite osobnog i javnog zdravlja striktno pridržavate svih preporuka Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi ZHŽ.

Više informacija možete potražiti na zzozzh.com.

ZZO ZHŽ

Glas naroda

A di su vam ta dezinfekcijska sredstva,sve ste pokupili. Obicnu masku ne mozes kupiti za politi lozu i vocke. Sve otislo u sluzbene ustanove,sramite se. Eto vi znate da kod nas nema zarazenih,iđi nos vas lipi java. Nek ste vi prvo zatvorili domove zdravlja,umjesto da rade 24 sata. Ako iko siri paniku onda ste vi.

Nema kupit. I šta se vi poduzeli da se to ne dogodi? Ili ćete sada poduzeti?

svi trebamo navalit u HDZ središnjice da ih pokosi korona to je jedini spas od kradeze mafije

Barbaricu triba maska ,dabogda crko podnjom stoje pvu omladinu rastira.sram vas bilo i crkli svi pd korone i vrime je Bog vas je i drza dugo na zemlji..5379

ZZO ZHŽ uputio apel osiguranicima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari