U Ljubuškom i na Trnu zaplijenjene manje količine marihuane

ljubuski.info

Postupajući po zavedenoj operativnoj akciji kodnog naziva "Lord", policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ su temelju Naloga Općinskog suda Ljubuški dana 13.3.2020. godine izvršili pretres stana i vozila koje koristi osoba D.B.(35) kojom prilikom su pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta manju količinu suhe zeljaste biljne materije koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa Marihuana. Nad imenovanim D.B. je provedena kriminalistička obrada tijekom koje je od istog uzet iskaz na zapisnik o ispitivanju osumnjičenika zbog osnova sumnje da je počinio KD iz čl. 239 KZ F BiH Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, dana 14.03.2020. godine u 00.05 sati, u mjestu Trn, grad Široki Brijeg, policijski službenici PU Široki Brijeg su prilikom redovne kontrole prometa zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke BMW, BiH registarskih oznaka, kojim je upravljao A.M.(25) iz mjesta Osoje, općina Posušje, dok se na mjestu suvozača nalazio M.K.(21) iz mjesta Proložac, općina Imotski (RH). Kod imenovanog M.K. su pronađene dvije PVC vrećice u kojima se nalazila suha zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa Marihuana, a koju je isti dobrovoljno predao policijskim službenicima, te uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta je i izuzeta. Nad istim je zavedena kriminalistička obrada, te je ispitan u svojstvu osumnjičenika na navedene okolnosti.

O svemu je izvješteno Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu, a po kompletiranju predmeta protiv gore imenovanih D.B.(35) i M.K.(21) bit će upućena izvješća o počinjenom KD iz čl.239 KZ F BiH Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

MUP ZHŽ

Glas naroda

sad će pobjeć virus a političari će počet radit svoj "posa"

Mašala!

Bravo za Robu Sesara i Dragu Tomića od kad su preuzeli odsjeke krima u provedenim akcijam zapljenili su preko 5 grama Zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na marihuanu hahahaha

agronomija

Koe D.B ?

Hićko piše se tko je

Šta znači tko je G, da to možda ne znači nešto...

zeljem protiv virusa

...koju je isti prodavao policiskim sluzbenicima...omg.....bjezmo svite odavde ili izidjimo na ulice...uuuuzas

U Ljubuškom i na Trnu zaplijenjene manje količine marihuane
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari