Tužitelj Mladen Hrstić odbio provesti istragu protiv Milenka Madunovića!?

ljubuski.info

Mladen Hrstić, tužitelj Tužiteljstva ZHŽ, kako se doznaje iz Tužiteljstva, odbio je provesti predmet istrage protiv visokog policijskog službenika Uprave policije Milenka Madunovića, sa zahtjevom da to učini neko drugo tužiteljstvo u Federaciji BiH.

Iz Tužiteljstva ZHŽ se neslužbeno doznaje kako će predmet protiv Madunovića preuzeti drugo tužiteljstvo.

Protiv Milenka Madunovića i ostalih će započeti istraga zbog kaznenog djela Zlouporabe položaja i ovlasti.

Podsjetimo, Madunović i ostali se sumnjiče da su zlouporabili svoj položaj i ovlasti i da su 2015. godine, nakon paljevine službenih vozila ispred zgrade PU Ljubuški, nezakonito smjenili načelnika Maria Borasa, zapovjednika Tomislava Petrovića i šefa krima Antu Matića.

Policijske agencije u BiH raspolažu operativnim saznanjima kako je navedena paljevina službenih vozila naručena i sumnja se na sam vrh institucije.

Madunović je prije nekoliko dana razriješen dužnosti Načelnika PU Ljubuški, a na njegovo mjesto je imenovan upravo Mario Boras kojega je smijenio.

Je li navedeni povratak Maria Borasa pokazatelj nemoći Milenka Madunovića i nekih novih struja unutar MUP-a ZHŽ vidjeti će se ubrzo.

U svakom slučaju, Madunovićevi nezakoniti potezi i dodvoravanje bivšem ministru Zdravku Borasu su mu se vratili poput bumeranga. Iako je imenovan novi ministar David Grbavac , Madunović još uvijek ide po lokalnim kavanama i s drugim policijskim službenicima se sastaje upravo s bivšim ministrom Borasom. S pravom se treba zapitati postoji li u policiji i MUP-u ZHŽ dvostruko upravljanje s obzirom kako se vijest o povratku Zdravka Borasa širi policijom već nekoliko mjeseci, vjerojatno s razlogom stvaranja paranoje od povratka, jer je Borasova uprava imala epitet osvetoljubive, kriminalne i represivne.

M.Š.

Glas naroda

Novi ministar je kum od tuzitelja nije budala vrana vrani oci ne kopa

Canes, qui plurimum latrant, perraro mordent.

Hvala, i tebi sine...

Je, je ne grize ali ne laje ćuko ni zbog sela :)

Svi ti likovi ce nestati sa scene trajno u iducih 5 g. Pamtiti cemo ih po zlu i destrukciji samo. Jeli vam ego bio nahranjen i sto ste ucinili, jad i beda...

Sve ovo gore navedeno je maslo Zdravka Borasa i on stoji iza svega.Marka Borasa on nemoze vidjeti na slici nacrtanog,a Madunovic je obicni potrcko koji ce za svoju straznjicu sve uciniti,Zdravko Boras isto tako dok je obnasao duznost ministra je imao sluzbenu policijsku znacku i oruzje a to nije smio imati jer je on duznosnik vlade,isto tako je provodio teror i mobing po zgradi ministarstva,pogledajte javne nabave i poslove odradjene na zgradi ministarstva a pogledajte kafe SPORT zavjese na otvorima iste kao i na zgradi ministarstva a zna se da je Sose bio fiktivni savjetnik Borasu jer mu je trebala osoba kao sto je Sose da more odraditi svoje prljave poslove.Sada sto se prica da ce se Boras vratiti na mjesto ministra nema nikakve sanse jer i narod vise nije toliko lud da ce vise ovakve postupke trpiti,bit ce i ovdje sindrom ulice kao u Francuskoj i nebojte se narode Borasa on je sad manji od misa,samo mi je zao ljudi ali su sami krivi kad su se dali uvuci u pokvarene igre pokvarenog ministra.

Kakav je Hrstic tuzitelj sada ce vam biti jasno,pozvan sam osobno na sud kao svjedok tuziteljstva u predmetu MEDIJATOR gdje se sudi Zeljki Jukicu,Ingrid Milos,Mario Basic i na sudu od tuzitelja dobijem jedno obicno pitanje "Jeste li vi birali medijatora" gdje dajem odgovor da nisam a tuzitelj doslovno izjavljuje "Hvala nemam vise pitanja",nije me ni upitao znam li je li bilo biranje medijatora,imam li kakvih saznanja o tome,znam li kad je bilo glasanje i gdje se odrzalo,nista od toga me nije upitao i onda se narod cudi kad padaju optuznice na sudu kad ih pripremaju ovakvi tuzitelji.Svi mi znamo koji radimo ko je i kako postavljen za medijatora ali to tuzitelja nije zanimalo.

Otom Medijatoru će naš Željo utrpat pet komada samo neka dođe u goste...

Hrstić je najbolji tuzitelj kad treba izgubit slucaj jadan on izgubi se do naposao zali bože placa

Žali Bože tipkovnice kome je sve daješ...

Eto neka ti imas tipkovnicu pa napisi nesto pametno

Može te se žaliti na tužitelja VSTV u i tamo ima ured disciplinskog tužitelja,njemu pišite da se skine udbaš ćaćin

Ovi gost 12:09 je sve reka kako se unas radi.

Ne brošure komentare udbaši kako vas nije je vas to pogađa

Boras sada pokušava svoj predmet iz Splita premjestiti u Zagreb kako bi preko jataka iz HDZ-a dobio oslobađajuću presudu.

Hrstic radi cirkus od tužiteljstva, pomozi boze komu on zatriba.

Gospodina Zdravka Borasa triba vratit za ministra i tu nema dileme.
On je radio svoj posa časno i pošteno,a vi što lajete na njega nemate pojma

Tako je ministre, tebe treba vratiti jer izgleda da riba slabo hoće ući u vrše koje postavljaš preko svojih rektalnih speleologa!
Ha ha ha

Čuli razriješen vratio se na svoje mjesto u mup druga pozicija u hijerarhiji policije u žzh

Madun je kralj

Tužitelj Mladen Hrstić odbio provesti istragu protiv Milenka Madunovića!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari