Benzinska crpka u Posušju svjesno posluje s gubitkom zbog lož ulja

ljubuski.info

Na benzinskoj crpki Hifa Petrol u posuškom naselju Čitluk zabilježena je cijena od 1,66 KM za litar dizela, a razlog ove poslovne odluke, kako navode u priopćenju, je skretanje pažnje javnosti vezano za situaciju u maloprodaji naftnih derivata u općini Posušje.

Naime, iako smo svjesni da ovom odlukom poslujemo sa gubitkom, želimo pokretanje potrebnih aktivnosti oko nezakonite prodaje lož ulja na benzinskim crpkama u Posušju. Dakle, Zakonom o trošarinama BIH, čl. 32 I čl. 33 ("Službeni glasnik BiH", br.49/2009, 49/2014, 60/2014 i 91/2017) izričito je zabranjeno točenje lož ulja u bilo koje motorno vozilo, a što pojedini distributeri ne poštuju u općini Posušje, navodi se u priopćenju.

Očekujemo od poslovne zajednice i nadležnih institucija poduzimanje nužnih mjera kako bi se poslovanje u oblasti trgovine naftom i naftnim derivatima u Posušju uvelo u zakonske okvire. Potrošače savjetujemo da se informiraju prije kupovine roba i usluga jer štetu u slučaju kupovine goriva lošeg kvaliteta nažalost snose sami, navodi se u priopćenju Hifa Petrol.

bljesak.info

Glas naroda

Ah tja, u ovakovim igrama obično nešto u zrak odleti...ništa, izbjegavat Pošušje u širokom luku.

Svi se bave raznim i bespotrebnim temama. Hajde da se udruzimo (lijevi i desni,nasi i vasi) i bojkotiramo benzinske po ljubuskom. Ovo nema nikakvog smisla, imamo najskuplje gorivo u bih, a oni drze monopol i prave nas ludima. Krug do capljine i gorivo jeftinije 30feninga po litri. STOP TOCENJU GORIVA U LJUBUSKOM.

Stop točenju goriva u Ljubuškom

Prije Kardeljeva ili Metkovića ne točimo već 15 ak godina, samo [ * neprimjereno * ]i ovda toče gorivo...

Da je ovaj portal imalo pismen otišli bi na pumpe i pitali vlasnike ZAŠTO a ne ovdje udaralu bezvrijedne pretpistavke ko i uvjek al ne smiju blizu jer ih vlasnici drže za onu stvar eto to je istina a prvog nek pitaju bp kerametal što je tolika cijena i što pljačkaju ljude

Treba pokrenuti nekakvu bunu po pitanju cijena goriva u ljubuskom. Kad je tisko toil smanjio cijene stvorila se kolona poprilicna cak je i zavrsio u sredisnjem dnevniku hrt-a. Ali je to kratko trajalo prijetilo se sa svih strana covjeku,i sad svi drze iste cijene. Ljudi tocite svugdje gdje se god zadesite samo nemojte u ljubuskom. Oni zive od nas domacih ljudi. STOP TOCENJU GORIVA U LJUBUSKOM.

Odo kasnije natociti gorivo u capljinu razlika veca od 20km na tanku. A ne puniti dzepove domacim [ * neprimjereno * ].ima

Zbog visokih cijena goriva u Ljubuškim i niču benzinske.Zar mislite da bi im se isplatilo da su normalne cijene. Mislim da cijeli Split nema više benziskih od Ljubuškog

Znači na rezervoaru natočenom u Posušju ostaje 30 -35 KM

Je ako tocis u slepera

Najbolje gorivo je na Gazpromu

60 litara × 0, 55 KM =33 KM

Pa da je razlika 10 KM puno je a ne 35 KM

Zar UIO ne vrsi kontrole ili ovi pumpari daju slabu pinku pa im678 nisu interesantni.Kako je Bozo Ljubic Sef u Mostaru ne radi se nista a dobro ae zivi.

Ja nelivan više u Ljubuškom da ja džabe.

Sram ih bilo tuže se da u posušju pumpe sipaju ložu pa opet po jadnoj sirotinji .Ta nemože svatko dobro živit od poljoprivrede i stočarstva.Kad tako gledate na narod što niste spustili u Bosni vamo globite narod .

Počele padati cijene i u Ljubuškom

Benzinska crpka u Posušju svjesno posluje s gubitkom zbog lož ulja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari