Nova/stara uprava na čelu Hrvatske pošte Mostar

ljubuski.info

Vlada Federacije BiH je, na redovitoj sjednici koja je održana u u Sarajevu, uz ostalo, usvojila je Program utroška s kriterijima raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih Proračunom FBiH za 2020. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta, u ukupnom iznosu od 5.39 milijuna KM. Radi se nepovratnim sredstavima namijenjenih razvoju poduzetništva i obrta koja će biti podjeljena nakon raspisanog javnog poziva.

Po riječima Amira Zukića, federalnog ministra razvoja, poduzetništva i obrta, sredstva će biti raspodjeljena na ukupno12 projekata. U pitanju su projekti izgradnje poduzetničkih zona, izgradnje innfrastrukture u poduzetničkim zonama, projektima potpore obrtništvu, starim obrtima, razvoju malih i srednjih poduzeća, stipendiranju studenata definicitarnih zanimanja, potpore inovatorima.

Među kandrovskim rješenjima koja su se našla pred ministrima bila su i rješenja o imenovanju novih članova Uprave javnih poduzeća Hrvatske pošte Mostar i Pošte Sarajevo. Na prijedlog Denisa Lasića, federalnog ministra prometa i komunikacija, a nakon provedenog natječaja, odlukom Vlade F BiH čelu JP Pošte Mostar ostaje dosadašnji generalni direktor Uprave Mate Rupčić.

Promjena nema ni na čelnoj pozicija direktora JP Pošte Sarajevo te će čelnoj poziciji i u iduće četiri godine biti Mirsad Mujić.

Vlada Federacije BiH odobrila je Plan poslovanja JP Željeznice Federacije BiH d.o.o. Sarajevo za 2020. godinu, kojim je predviđeno povećanje ukupnog prihoda u odnosu na procjenu izvršenja za 2019. ngodinu za 32,6 posto, što je zasnovano prvenstveno na planiranom povećanju vlastitih, kao i prihoda iz drugih izvora, naglasio je resorni ministar Denis Lasić.

Glas naroda

Cestitke nasim ljubusacima Mati i Ljubi

Mirsadu Mujicu najveci poz.iz ljubuskog..takvu poziciju treba zalizit i ostat na njoj...bravo Mirsade.

Vezane vijesti

Nova/stara uprava na čelu Hrvatske pošte Mostar
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari