Prijave na besplatni tečaj engleskog jezika za osnovnoškolce

ljubuski.info

Drugi ciklus besplatnog tečaja engleskog jezika za osnovnoškolce od 1. do 9. razreda, u organizaciji JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, započet će u ponedjeljak 30. ožujka, u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški.

Tečaj će voditi prof. Monika Bošnjak i prof. Antonija Bubalo.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti u Knjižnici Ljubuški do 25. ožujka svakim radnim danom od 7 do 19 sati ili pak putem facebook stranice Knjižnica Ljubuški te putem telefona 039/831-829.

Podsjećamo, uvrštavanjem predmeta Engleski jezik u Nastavni plan i program devetogodišnjeg obrazovanja nastala je potreba za blagovremenim pripremanjem učenika za taj predmet.

Cilj tečaja engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški je upoznavanje učenika s literarnim tekstovima, običajima i kulturom engleskog govornog područja. Tečaj se temelji na suvremenim metodama nastave - uključujući i projektor te odabirom raznovrsnog materijala, kako bi se učenicima približio engleski jezik kroz obradu bajki, igru, pjesmu, radni materijal prilagođen tom uzrastu te interesima ciljne skupine, a težište je na razvijanju komunikativnih vještina u kojima gramatika preuzima funkciju sredstva za komunikaciju, a ne kao što je po tradicionalnim načelima nastave gramatika predstavljala konačni cilj učenja, u kojoj su se vještine govora, razumijevanja i slušanja zapostavljale, poručuju organizatori.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

Bolje bi bilo da uče njemački jerbo svi osim uhljeba iz uhljebistana ševistana via germanija

Ovo je u svakom slučaju za pohvaliti,pa ko voli nek izvoli

Možda naši skojevci oće da nešto ljudi iđe za Irsku.

Prijave na besplatni tečaj engleskog jezika za osnovnoškolce
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari