Raspisan natječaj za financiranje studentskih projekata

ljubuski.info

XX. Saziv Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru na svojoj je četvrtoj radnoj sjednici donijelo odluku o raspisivanju natječaja za financiranje studentskih projekata sukladno Pravilniku o financiranju studentskih projekata.

Projekt za koji se traži financijska potpora mora imati značaj za studente Sveučilišta u Mostaru, Studentski zbor, ali i za Sveučilište. Sami projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište. Pravo sudjelovanja na natječaj imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koje djeluju na Sveučilištu.

Aplikacije je potrebno dostaviti u Ured Studentskog zbora te poslati kopiju u elektronskom obliku na email adresu: studentski.zbor [at] sum.ba

Natječaj je otvoren od 3. ožujka do 13. ožujka 2020. godine do 14 sati.

Pri aplikaciji je obvezno priložiti: obrazac A1 za pojedince ili obrazac A2 za udruge, obrazac B i obrazac C (mogu se preuzeti sa web stranice Zbora https://bit.ly/2VBkWSu), presliku prve stranice indeksa koordinatora projekta/predsjednika Udruge te studenti pojedinci kratki životopis, a udruge program djelovanja. Uz obvezne dokumente, dozvoljeno je priložiti sve što može ići u korist prepoznavanja projekta.

Privremeni i konačni rezultati bit će objavljeni na službenoj web stranici Studentskog zbora te na službenoj Facebook stranici. Koordinator projekta može uložiti žalbu putem e-maila na privremene rezultate natječaja u roku od sedam dana od objave.

Napomena: Studentski zbor neće financirati projekte koji nisu izvršili evaluaciju sredstava iz 2019. godine, kao ni nabavu nastavne opreme i pomagala, odlazak na stručne i športske događaje u okviru nastave, projekte pristigle izvan roka propisanog u ovom natječaju, projekte s nepotpunom ili krivom dokumentacijom te projekte podnesene od strane pojedinaca ili udruga izvan Sveučilišta, priopćeno je iz Studentskog zbora.

Glas naroda

Bježite studenti ako imate pameti, ovdje nema nikakve nade. Bit će sve gore i gore

Raspisan natječaj za financiranje studentskih projekata
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari