HNS imenovao Željka Bulića časnikom za navijače

ljubuski.info

Hrvatski nogometni savez imenovao je Ljubušaka Željka Bulića časnikom za navijače koji je, između ostaloga, zadužen za komunikaciju s hrvatskim navijačima uoči i za vrijeme UEFA EURA 2020, te tijekom sljedećih reprezentativnih natjecanja.

Željko Bulić bit će poveznica između navijača odnosno navijačkih udruga i Hrvatskog nogometnog saveza, a sve sa ciljem ostvarivanja i postizanja što boljeg dijaloga i organizacije okupljanja navijača i navijanja za hrvatsku reprezentaciju.

U obavljanju svojih poslova, časnik za vezu s navijačima komunicirat će sa svim ciljnim skupinama navijača te europskim udruženjima navijača, a predstavljat će navijače i u službenoj komunikaciji s medijima, lokalnim vlastima, policijom i službama za zaštitu i sigurnost, priopćeno je iz HNS-a.

Podsjetimo, Bulić je rođen u Metkoviću 9.9.1974., porijeklom je iz Ljubuškog, a nedavno je imenovan za prvog dopredsjednika krovne Udruge "Uvijek vjerni".

Željko je nakon povijesnog uspjeha hrvatske reprezentacije u Rusiji napravio projekt "Hrvatska navijačka karavana" i početkom prošle godine prezentirao ga Udruzi "Uvijek vjerni".

Skupština i predsjednik Udruge su prepoznali kvalitetu projekta, kao i dobre namjere, navijača i organizatorske sposobnosti u Željku, te je imenovan za voditelja projekta.

Odmah je okupio tim ljudi s ciljem da se Udruga "Uvijek vjerni" promovira kroz korektno i iskreno navijanje, te je počeo na građenju pozitivnih odnosa sa HNS-om, članstvom Udruge i lokalnim zajednicama, sve u cilju stvaranja nacionalnog jedinstva u navijanju za hrvatsku reprezentaciju, bez obzira za koji se klub u Hrvatskoj navija.

Bulić uvijek s ponosom ističe ljubuško podrijetlo, majka mu je od Dugandžića iz Pregrađa, a otac Franjo iz Grabova Vrila.

Promicatelj je Hercegovine, od rođenja zaljubljenik u Hercegovinu i ljubuški kraj i ljude ovog kraja i ambasador Ljubuškog svugdje u svijetu.

Često dolazi u svoju rodnu kuću u Vitini i organizirano dovodi karavane turista u naš kraj.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Prestrašno, članak horor, bljak, fuj

o krvi ti čuli časnik

on je iz metkovića mi živimo u bih

Nije on iz Metkovica nego je iz Grabova Vrela

Onda Ministar više nije Ministar

Zaboravio je reci još da mu je dedo bio odbornik za vrijeme partizana i da je uz vranotica htio utjerat konje i Napravit skladište u Vitinskoj crkvi a to nije da Mujkic musliman,a sad sve velike hrvatine vrti se kako vitar puse dobra svaka vlast samo neka kapi i medi

Nije bilo tako nego u Vitinu je došao fratar koji je napisao knjigu o tim događajima u teškim vremenima (Fra Janko Bubalo) i svi su uglavnom prešutili izgradnju crkve i tu je bilo problema s novcem a uglavnom se sve ipak zna netko je otišao vani i da prostiš izlajao se na pogrešnu mjestu i rodbinom vitinjana i šire.

Njegov pokojni dedo sa majčine strane, Pero je prošao križni put i Bleiburg pa treba i to znati kad već pričamo o dedama.
Željko je izrazito komunikativan i često stim prelazi granicu da bude dosadan i napadan ali očito to kuri u Zagrebu...

Dedi s očeve strane ‘ravic’

Molimo lijepo iznesite dokaze u javnost kao što pišete

ovaj portal samo partizanske korjene hvali

i uzput nevoli Rvacku kao takovu... cestitka.

Ko su ovi đilkoši?

Pa di je Ministar vezista i humanitarac

Ministar uziva u pukovnickoj mirovini

HNS imenovao Željka Bulića časnikom za navijače
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari