Završen projekt na temu vršnjačkog nasilja

ljubuski.info

Kroz proteklih par mjeseci u suradnji s OŠ I.B.Mažuranić - Gračine i OŠ Tina Ujevića Vitina, a uz potporu Grada Ljubuškog proveli smo projekt prevencije vršnjačkog nasilja kroz stručna predavanja za roditelje popraćena prigodnom brošurom (Vršnjačko nasilje - je li moje dijete žrtva?").

Predavanja su održali Ankica Baković, psiholog-psihoterapeut i Asja Palinić - Cvitanović, spec. školske medicine-psihoterapeut. Roditelji su imali prilike slušati o važnim odgojnim postupcima koji uvelike mogu odrediti socijalne vještine njihove djece bitne za snalaženje u konfliktnim situacijama.

Također, u školi smo obilježili ovaj dan prigodnim radionicama, razgovorima, plakatima i uređivanjem panoa. Osim što potičemo naše učenike na razgovor o svim temama iz oblasti mentalnog zdravlja pružamo i mogućnost da svoje nedoumice ili pak doživljeno nasilno ponašanje zapišu i anonimno prilože u sandučić povjerenja u hodniku naše škole.

OŠ Marka Marulića

Glas naroda

O ovoj temi triba itekako pričati.Triba se i zapitati ne samo jeli moje dite žrtva već je li i nasilnik i sa djecom triba pričat i ohrabrivati ih.Nije lako bit djete u današnje vrime.

Završen projekt na temu vršnjačkog nasilja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari