Osniva li se nova stranka - HDZ HB?

ljubuski.info

Nova stranka pod nazivom HDZ HB osniva se u Tomislavgradu, neslužbeno se doznaje.

Aktualni načelnik Tomislavgrada Ivan Vukadin kratko je opovrgnuo tu informaciju, dodavši kako ne želi dalje komentirati medijske špekulacije.

Inače, Vlast u Hercegbosanskoj županiji još nije uspostavljena zbog raskola unutar Županijskog odbora HDZ BiH HBŽ-a zbog neslaganja dviju struja.

Naime, Županijski odbor HDZ-a BiH HBŽ-a kandidirao je za mandatara za sastav nove vlade aktualnog predsjednika Vlade HBŽ-a i predsjednika Gradskog odbora HDZ-a BiH Livno Ivana Jozića.

Međutim, šest skupštinskih zastupnika HDZ-a BiH koji dolaze iz tomislavgradske organizacije HDZ-a BiH, koji imaju većinu u Klubu HDZ-a BiH i Klubu hrvatskih zastupnika, ignorirali su tu odluku te su u skupštinsku proceduru uputili kandidaturu Ivana Vukadina, aktualnog načelnika općine Tomislavgrad.

bljesak.info

Glas naroda

Malo stolica a puno parazita.

Osnivamo i u Ljubuškom NOVI HDZ .

Stari sam hdzeovac, vidim potrebu za osnivanje novog hdz-a. Ovaj sadašnji je privatni čovićev a u Ljubuškom barbarićev. To se mora promjeniti jer dosta je kriminalaca i kriminala pod stranačkim kišobranom. Sve skupa nas vode u propast.

Ovako su otvarali stranke i u sinoćnoj epizodi lud zbunjen.Sve isto baš skinuli naše političare.
A Izet demokrata ko naš drug Dragan.E ono je pravo stanje naše politike.

u jugi bila samo jedna stranka
ali mnogo fabrika
sada imamo mnogo stranaka
ali malo malo fabrika
jel tak il ne tak

I u Hrvatskoj se osniva novi HDZ koji će se vratiti na pravi put pokojnog Predsjednika Tuđmana i ministra obrane Šuška. Ovi ljevičari oko Plenkovića (Njonjo, Rajner vitez itd.) bi prodali Hrvatsku za vlastiti interes.

Stranke su legla parazita hdz najveće.Guba neradnička na grbači naroda.

Hahah jesu originalni, ne znaju smislit ni ime stranke, nego se kontaju posluzit popularnoscu imena HDZ, et mogli su barem promijenit u HDS, isto sranj

Osnovat stranku iseljenih hrvata

Propast HDZ hvala Bogu,ode Barbarič,otiče i njegovi kumovi ,ničija nije do zore gorila,moji podobni jao vasim prodanim dušama.zašto malo ne promislite da se vašoj djeci vrača sve sto vi radite,,,novac nije bogatstvo nek znate jer to je sve na staklenim nogama

Slazem se sa vama,,trazim da mi djete zaposle jer niko neradi, nista ,nista ,cekaj ,luda pbecanja kad na kraju kad sam postala dosadna dobijem informaciju da nije do njih nego do gospodina iz sela.Mojgospodine necu ti lizat D... za taj posao a nisam nikad ni je ni moj niko.Ti si sad u Hdz a kad dodju promjene ti ces opet pric u drugu stranku.jadan ti zar se ne bojis Boga

bravo za tekst izbjeglice

Šta je "izbjeglice" ,vidiš nitko te ne doživljava pa sam sebi pohvaljuješ komentar...jadno....

Izbjeglica je u pravu.
Puno stranaka a nigdje fabrike.
Pa pogledajte samo koliko vode imamo a kupujemo vodu Tutina Generala iz Širokog.
Jeli nešto ne štima.

Tutini generali su prodali vodu Nakiću, bar tako kažu, a Nakić ju prodaje i distribuira. Ima li u vas druge vode za kupiti. Mi ispod suva i prodajemo vodu Ljubuškom koji leži na vodi, pa di je tu logike?

najuspješnije hercegovačke firme
to su stranačke lopine i neposlušne fratrine
i jedni i drugi maglu narodu prodavali
i dobro se obogatili
i posa će da im cvjeta sve dok ima tutkuma
uvlačikuza i egoista
jel tak il ne tak sekte i lopine

komunisti i lophovi a sad samoprozvani velki vjernici i domoljubi

Osniva li se nova stranka - HDZ HB?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari