Josip Aničić: Očigledno je da se napadaju tužitelji...

ljubuski.info

Vezano za članak "Lana Bijedić ipak izvršila samouobojstvo?!", odabranim medijima se obratio tužitelj Tužiteljstva ZHŽ Josip Aničić.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Vezano za sastanak održan dana 12.2.2020. godine u prostorijama MUP-a ŽZH očigledno je da se napadaju tužitelji na koji način očito netko ima za cilj obeshrabriti tužitelje u daljnjem zakonitom postupanju i provođenju istrage.

Radi mase neistina iznesenih u članku isti ne želimo komentirati niti ćemo davati bilo kakve informacije do donošenja konačne tužiteljske odluke kada će javnost zasigurno točno i objektivno biti obaviještena od strane Tužiteljstva.

Glas naroda

Sramoto neprofesionalna, kako te nije stid!! Sijao si strah o monstruoznom ubojici,o ubojici seksualnom manijaku,a sad si se pokrio ušima.
Tebi treba zabraniti da više radiš kao tužitelj.

Eto tebe će netko pitat...

Jel ovo onaj lik što je tražio da uhapsi vidovitog milana hahahahaha

Pozvao ubojicu da se preda haha koji lik taj Anicic diploma od Seve milion posto

https://ljubuski.net/28066-je-li-tuziteljstvo-ugrozilo-tijek-istrage-ubo...

Ovdje je sve rečeno od tužitelja, očito je gledao previše krimi serija.

ha ha ha, Vi gospodine tužitelju ste rekli "zna se ko kosi ko vodu nosu" i tu uzrečicu ponavljate često prema tome tko je kriv za ovo stanje Vi ali vam je povrijeđen ego pa se pravdate i pravite važni pregledati samo vaše izjave od dana događaja do danas i sve je jasno nemate šta više reći toliko o Vašem profesionalizmu i zakonitom radu.

Ma ja, treba vam još malo vremena da otkrijete što se dogodilo. Kažeš nećeš davati izjave, kad si trebao da šutiš govorio si, a sad kad trebaš nešto reći šutiš. Nego ostavi se toga, ti si stvoren da lopatom ubacuješ u mješalicu.

Nije govorio nego govorio šta bilo...brstio.

Začepi bogati.

on je siromašan.

Moj Aničiću tužiteljska odluka je donijeta kada si rekao da je počinjeno kazneno djelo i da se radi o ubojstvu. Donio si nalog o provođenju istrage. O čemu ti pričaš?

Hahah sve detalje o istrazi iznio u javnost i sad odlučio ušutjeti. Aničiću djela govore više od riječi

Zašto se tužiteljstvo nije očitovalo o slučaju Mile Soldo? Puno toga u ovom slučaju treba objasniti jer činjenice su neumoljive, a odgovornost neizbježna!

Sad te može vidoviti milan tužiti za klevetu

Josipe podmeću ti Igor Marić i Milan Galić kako bi sebe oprali. Ne bi da si sam vodio istragu, gdje je njihova odgovornost

Kažu ministar Grbavac govori: gdje sam došao majko mila

David je legenda

Rekli su da je davljena pa ubijena.Štaje sad nisu se odjednom pridomislili.

obuj čizme i hodaj po Studencima...

Trebali su slucaj dati Hrsticu, on bi ustanovio ne postoje nikakvi pravni uslovi za kazneno djelo i da predpostavlja da je ona pobjegla s deckom , u pitanju je zabranjena ljubav

Znači i ti misliš da se njoj nešto desilo, i meni se čitavo vrjeme čini da joj se nešto desilo. Eto rješenja, znači treba se samo upitati da joj se možda nešto nije desilo...pokoj joj duši.

Ma Turci bi mučenicu napravili od nje, a ubila se jadna cura samo da ne ide u Saraj-abad! Pokoj joj duši.

U pravu si, ubila se pa se bacila rječicu...sasma zorno.

Koga se ganja taj i bizi... reka bi Sunje

Naša milicija i patologija su bili ubjeđeni da je ubistvo.Kako odjednon samoubistvo.Jeli to radi kupovni diploma ili šta.

Milicija, ujedeni, samoubistvo.... sve srbizmi
E svasta

*Ubjeđeni

Tuziteljstvo zzh treba hitno učiniti, svakom je jasno da sluzi krupnom kapitalu i hdz. Istrage, izjave i sama abdukcija govore o tezi i kaznenog djela, tko moze imati povjerenje u ovakvo tuziteljstvo i policiju. Tko je osoba koji se stavlja u ovom kontekstu predmeta, tko je taj zasticeni lik koji je po inf. pocinio ovo tesko razbojstvo. Sad jedan ne profesionalac iznosi lazi kako bi obmani javnost, motiv je da se istraga obustavi i stavi tocka.

Josip Aničić: Očigledno je da se napadaju tužitelji...
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari