Bandić predsjednik inicijativnog odbora OO HRS Grude

ljubuski.info

Nije istina kako nema alternative politici korupcije, nepotizma, nestručnosti, kukavičluka i prodaje nacionalnih interesa. Istraživanja nevladinog sektora pokazuju kako je HRS postala druga stranka po snazi u ZHŽ-u i HNŽ-u. Tu snagu ćemo pokazati i na lokalnim izborima 2020. Ima još ponosa, ima još prkosa, ima nade. Općenita je to poruka je to sa utemeljenja inicijativnog odbora OO HRS-a Grude.

Nekada je komunistička partija diktirala život ljudi, danas to radi HDZ. Bez njihove članske iskaznice je praktično svaki uspjeh u životu uvelike otežan, praktično nemoguć, a da ne spominjemo kako se ponovno u narod uvukao strah od pogrešno izrečene riječi i "pogrešnog" političkog mišljenja. U takvim društvenim okolnostima, potrebna je velika doza hrabrosti za uključiti se u HRS i uhvatiti se u koštac sa ovim društvenim anomalijama koje su skoro identične sa onima koje je ovaj narod trpio u komunizmu, ako ne i gore. No, HRS se isprofilirao kao vrlo jasan politički odgovor. To ćemo pokazati i na sljedećim lokalnim izborima u Grudama. Prvi korak je konstituiranje IO HRS-a Grude", u svome izlaganju rekao je predsjednik HRS-a Slaven Raguž.

Za predsjednika IO HRS-a Grude izabran je Tomislav Bandić, dok je za zamjenika izabran Ivan Pandžić. Raduje nas što su oni u Grudama uspjeli okupiti mladu, obrazovanu i nekompromitiranu skupinu ljudi koji su se odlučili mijenjati društvo na bolje i kandidirati se na sljedećim lokalnim izborima.

Fiskalna rasterećenja gospodarstva, poticanje malog i srednjeg poduzetništva, racionalizacija administracije i borba protiv korupcije i kriminala bit će samo neke od glavnih smjernica djelovanja OO HRS-a Grude. Izgradit ćemo društvo u kojem će svi biti jednaki pred zakonom i u kojem će nečiji uspjeh u životu i egzistencija ovisiti o stručnosti i radu, a ne o stranačkoj pripadnosti. Jednostavno ne prihvaćamo društvo u kojem obitelj kako bi opstala svoju budućnost mora tražiti u inozemstvu , pored ostalog u svome izlaganju poručio je Tomislav Bandić, predsjednik IO OO HRS Grude.

IO OO Grude HRS

Glas naroda

Opet krivi nastup HRS-a, okupili mlade i obrazovane, automatizmom ste isključeni za one ostale.
Ako ste mladi i obrazovani ne znači da znate i razumijete politiku...

Nek si mi ti prav!

Bravo momci , samo naprijed, dosta je ovi HDZ= SKOJEVACA. Pročitajte vi ljubomorni " tamna strana HDZea,

Hoćemo vas i u Ljubuškom!

Jadno

Bukmiru jesi li to ti ili opet Rade trkelja po portalima...ta neće Tonća on nije vičan

Kad će Ljubuški?

Pitajte Pehara on zna pa on ce biti presjednik

Kojeg Pehara?

Ha ha ha, hi hi hiiii - ma koja ste vi snaga majke ti...

Pitaj žene kući, ona će ti najbolje reć.

"Ako ne i gore nego u Komunizmu" Kak to oni znaju kad nisu zivili u ta doba? Prije si za svaku rijec protiv partije zavrsava u zatvoru, a vidi ovdje sad govora protiv HDZa, svi anonimni, svi samo tipkaju i nitko ih ne dira, a tamo potajno glasaju za zna se

Bog ih blagoslovio i dao im snage vjere , mira i ljubavi da se bore za istinu i da nikad ne odustaju ako zele imati pravi put u zivotu , zivot krscanina vjernika i hrvata.

Bandić predsjednik inicijativnog odbora OO HRS Grude
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari