Kod Mostara novi pomor ribe, strahuje se od lažnih analiza

ljubuski.info

Na ušću potoka Sušice, koji protiče pored odlagališta i ulijeva se u Neretvu, pronađena je uginula riba što je izazalo dodatnu paniku među građama Mostara koji traže izmještanje odlagališta Uborak.
Drugi put u dva i pol mjeseca u blizini odlagališta Uborak događa se pomor ribe. To je izazvalo dodatni strah među mještanima tvrdi Nijaz Hodžić iz inicijative "Jer nas se tiče", koja se bori za uklanjanje odlagališta Uborak kod Mostara, koja, kako ističe, radi bez dozvole i prijeti ekološkom katastrofom široj regiji.

Pomor se kako tvrdi ne gogađa prvi put, a ističe kako je najgore što nadležni o tome šute.
Pomor ribe se ovdje dogodio i prije dva i pol mjeseca. Uzorak smo nosili na analizu, ali nam je s instituta na Palama stigao odgovor da se ne zna od čega je riba uginula i kako je voda čista, te da se može piti, što je potpuni apsurd s obzirom na stanje kakvo je na terenu, objašnjava Hodžić.

Smatra kako rezultati analize koji su stigli ne mogu biti točni te kako je u pozadini druga priča. Vjeruje kako je institut potkupljen i da iza sve stoje neke političke igre.

Ističe kako su činjenice s terena pokazatelj opasnosti odlagališta Uborak koje nameće pitanje što se još treba dogoditi kako bi se tom problemu pristupilo ozbiljnije.

Glas naroda

nema se tu šta vjerovati,sve je potkupljeno od najbeznačajnijeg službenika,policije,sudstva,carinika pa do gdo one tri glave što vladaju ovim torovima

Ovo je naštimana slika a ne pomor ribe

Ovo je nečiji ulov samo ga naštelio za fotku.

Vrlk jednlstavno!
Bošnjaka ima dosta u Norveškoj.ribu spremite gore i Analiza 1000%.
Država Ribarstva.
Samo malo Domišljatosti.
Poz.

Kod Mostara novi pomor ribe, strahuje se od lažnih analiza
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari