Brkić napadom na Plenkovića najavio kandidiraturu

ljubuski.info

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić najavio je u nedjelju da će se kandidirati za potpredsjednika stranke, podržao je opciju Mire Kovača i Ivana Penave što se tiče politika, a u žestokoj kritici je predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića optužio da se okružio poslušnicima i stvorio kult obožavanja velikog vođe.

Dugo sam razmišljao o tome, nisam rođen da vječno budem zamjenik. U ovom trenutku moj prijatelj, gradonačelnik Vukovara koji bi trebao imati posebno mjesto u hrvatskoj državi i što se tiče žrtve i pijeteta prema Vukovaru i Slavonije koja bitna itekako za opstanak Hrvatske, kandidira se za mjesto zamjenika, to je moj doprinos i obol toj suradnji, tako smo se dogovorili, rekao je za Dnevnik Nove TV.

Brkić je kazao kako se ne svrstava ni u jedan tim, nego je u timu HDZ-a, a žao mu je što je, kazao je, aktualni predsjednik Andrej Plenković išao u "smjeru formiranja timova i podjela stranke".
Mi svi zajedno moramo uključiti sve potencijale, kapacitete i ljude za dobrobit države i HDZ-a, koji se mora vratiti na pobjednički put. Podržavam opciju Mire Kovača i Ivana Penave što se tiče politika, istaknuo je.

Brkić je ocijenio kako je predsjednik taj koji bi trebao okupljati i u tom smislu se razočarao te istaknuo da se mora promijeniti politika HDZ-a koja je dovela do poraza na ovim izborima.

Objasnio je riječi 'vratiti dite materi' kojim je mislio na vraćanje HDZ-a članstvu, vraćanje emocije, stava, politike, ideologije, svjetonazora.
Na žalost kad osjetite unutar HDZ-a da velika većina članstva šuti i nije ni izašla na izbore onda je to je alarm za uzbunu, rekao je, podsjetivši da je točka prijeloma podjele stranke bilo izglasavanje Istanbulske konvencije.

Za Plenkovića kaže da, kao predsjednik Vlade, pliva kao riba u vodu u briselskim poslovima i vanjskoj politici, a drži da i Vlada vrlo dobro radi svoj posao, no premijeru, smatra, nedostaje odlučnosti, brzine, efikasnosti i hrabrosti u donošenju odluka.

Plenković stvorio kult obožavanja velikog vođe

Brkić smatra da se Plenković, kao predsjednik HDZ-a, okružio ljudima koji nemaju izvorni legitimitet što se tiče stranačke baze i da je stvorio kult obožavanja velikog vođe, što nije dobro za vođenje stranke, jer vođa mora uključiti sve potencijale unutar stranke te dati na značaju svakom članu, a nikoga zvati irelevantnim.
Svaki lider mora uvažavati svakog člana, a ne se okružiti poslušnicima, a i u povijesti ako se takvi lideri ne okruže jakim, kompetentnim ljudima koji imaju integritet ljudski, moralni, profesionalni i politički, neće daleko, ustvrdio je.

Upitan što ako Plenković pobijedi, Brkić kaže da to treba poštivati i čestitati mu, no nada se da će onda promijeniti način upravljanja HDZ-om i kod donošenja odluka uključiti širu bazu.
Drago mi je da je shvatio nakon tri i pol godine, da ne može ići s centrističkim i liberalnim politikama, a ako se pogleda njegov tim, kako to da mu sada pašu članovi HDZ-a koji su više desne orijentacije, a ne njegovi najbliži suradnici poput Božinovića, zapitao se.

Smatra da je Božinovića, ako mu je najbliži suradnik, trebao staviti na listu, pa da se vidi kolika mu je snaga unutar članstva.
Ne možete govoriti da ćete promijeniti HDZ i provoditi politike koje nemaju veze s HDZ-ovim svjetonazorom, a onda da bi se približili desnom krilu gdje su uletili neki novi političari na sceni, sada Plenković to želi prevenirati i postaviti ljude koji mu nisu najbliži suradnici, dodao je.

HDZ izgubio jer mu je politički protivnik bila desnica

Brkić je ocijenio da HDZ nije izgubio izbore zbog afera, što govori SDP, nego zato što je HDZ za svog političkog protivnika naciljao desnicu, umjesto ljevicu i za to vrijeme je ljevica narasla.

Komentirao je i slučaj načelnice Lovreća Anite Nosić koja je subvencioniranim kreditom kupila stan u Zagrebu, a s čijom je obitelji prijatelj i oca joj zna još iz ratnih dana. Kaže da nema informacije oko te situacije, a i nije niti pobornik hajke i proganjanja vještica, jer je i sam bio meta slične hajke prije godinu i pol dana, a sada kada je sve odbačeno - nitko mu se nije ni ispričao.
Nemojmo biti suci prije suda, neka nadležna tijela donesu odluke, svako od političara u svom radu piše svoju osobnu iskaznicu na osnovu koje nam birači daju glasove, kazao je.

Za zagrebački GUP je rekao da se ne slaže s načinom njegova donošenja jer komunikacija sa zainteresiranom i stručnom javnošću nije napravljena kvalitetno i dobro, dok je za koaliciju s Milanom Bandićem rekao da je ona dogovorena na razini gradskih organizacija koje su samostalne.

U vezi odluke Ustavnog suda o dopuštanju udomljavanja djece istospolnim parovima, Brkić kaže da je osobno, svjetonazorski i ideološki protiv, jer za njega se dijete treba odgajati u obiteljskoj zajednici u kojoj je muškarac otac, a žena majka.
Imam puno poznanika čak i nekih prijatelja koji imaju homoseksualnu orijentaciju, ali nikad im ne bih dozvolio da udomljavaju djecu, dodao je.

Nova tv

Glas naroda

PLENKOVIĆ je politički mrtav.PLENKOVIĆEVI ministri u Vladi su puni afera.

Zamisli da Brkic bude sef..

Da Brkić bude šef to bi za ljubuški značilo pakujmo kofere prvac deutschland jer bi ko i dosad lansirao njegovog pijuna doktora Landeku,Jozo Barišić bi bio doživotni uhljeb i sve bi otišlo u nepovrat
samo se triba sjetit sms poruka di priko sms bari mlade cure i pita da li su bliske s momcima da bi on kao bija zavodnik.Metode kominterne čovjek glumi velikog katolika

Sva ekipa oko Plenkovića ide u zatvor kad SDP dođe na vlast.Krstičević je najkorumpiraniji ministar trenutno u ovoj hokejaškoj vladi.

Kradeze značenje dobrobiti Hrvatske pretvara u dobrobit svoga džepa, sve ste opljačkali i opustošili, vas je udba stvorila i još dan danas vlada. Pa vasa je bio jugo milicijoner koji je zatirao Hrvatsku slobodu, služio beogradu. Tuđman dade Kaptol banku unuku, Zagorac opuho dijamante, Ivo proda Inu, vasa je upetljan u propast varaždinske banke i gradskih poslovnih prostora te elitna prostitucija, Fimi media, afera Patria, afera sa remontom aviona, Itd. Itd. Moglo bi se nabrajati za svezak knjiga kradeze kriminala, od početka do kraja, sa vrha do dna.
Onaj tko misli dobro sebi i svojoj djeci osuđuje kriminal jer kad tad će pokucati i na njegova vrata.

Plenkovic je uspijo u svom naumu zastoje I poslan u hdz da sto vise unese pometnje u hr narod utome I uspijeva ovo je sve on zakuhao jer je udbin covik a ujedno otvara put sdp staje bijo zdogovor izmedzu sdp I plenkija jer nemoze on bit iz udbaske obitelji a volit hr narod jer nije on volija htvacku kadaje tribalo cuj ravna stopala ali mogaje pomoc na drugi nacin totigaje u prevodu kovam hebe nanu ginite ajvanu jedan I onda doc na gotovo avi glupi honji samo vi glasajte za covica I plenkija a obadva dobijaju upute iz beograda

Iz koje jazbine ti dobivaš upute ,teško je pogoditi.Rezultati Plenkovićeve vlade su lako usporedivi još da mu nisu noge podsjećali ovi lokalni đikoši.Čuj molim te on ko vođa bi svakog ponaosob tribao pitat kako će raditi.

Otpepajte svi i Plenkovic i Brkic i Hrvatska i Hercegovina
Merkelice Bog ti da svako dobro a meni zdravlja Vi svi skupa doli se J:::::

Plenković je jedan od pošteniji hdz ovaca.. Vidite li i jednog iz te stranke ko nije uveri[ * neprimjereno * ]i i ko nije sklon prevarama i krađi.

Kompilator Vaso zabio niz Karamarku u ledja, drza anemicnom koje ,kod Istanbul konvenc,Marakes,kradja referenduma,suradnja se Prdoljakom i cetnicim,skidanje gacapred smrdijom i briselom.Vaso u svemu si tome ucestova,izgubija si svaku vjerodostojnost,okreces se ko ventilator,samo da bi zadrta benefivije

Moj Miro nedaj Brkiću ni blizu

Plenkovićeva je najveća greška bila što je uklonio Hasanbegovića s mjesta ministra kulture a tu je poslušao Božinovića jer se mislilo da će s Obuljen smiriti ove ljevičarske medije,kulturu itd u biti s tim najvećim neprijateljima sveHrvatskog ovim lijevim medijima koji toliko hvale sve ovo što se dogodilo u Rijeci treba se ponašati kao da je u pitanju 91 god a Hasanbegović bi njima bio kao panadon..

Plenkovica je sam Bog poslao da preuzme HDZ

Znali se tko je Čovića posla.

Kraj take opozicije,nije ga triba niko poslat,ušetao je sam.I izgleda da će dugo ostati.

od ovih nema koristi treba za škoru glasovati ako ne želimo da dodje sdp na vlast ovi su prošlost ako dobro žele narodu neka odustanu i pokušaju sa škorom

Sta ce bit u Hrvatskoj neka bude, neka biraju koga hoce. Isti su i jedan i drugi. Novac ie sve.... Politika je ., urva........

Plenković je prevarant stavlja medveda i krstičevića a radi s božinovićem i jandrokovićem to je lażov naf lažovima i u njemu nema ništa hevatsko a božinović udbaš koji je dilao transkrpte

Orban traži užurbano prijem srbije u eu e oće li sad bujica citat poslanice što pravi državnik orban po njemu govori...Ma bujici i kovaču pase da se talasa sa svima oko hr da bi desnica došla na vlast zove šešelja u emisiju i takve stvari a ja bio 4 godine u ratu i sad u njemackoj radim na bausteli...Ali od svih ovih Lopina kovač mi je najodvratniji kroz nos krklja kad priča plenković je ponovo kolko toliko ujedinio hr narod sjetite se šta je bilo dok je bio karamarko i hasanbegovic veći ustasa hasanbegovic od svih nas zajedno

Brkić je Pljenkovićev Trojanski konj, a možda su tu ulogu preuzeli i Stier, Kovač i Penava, jer nikada se neZNA kada je komunistička partija hdz u pitanju. Možda je i bolje tako jer to je siguran put u nestanak partije hdz.

Di si da te častim kavom

Mozda plenki nije idealan ali je za Miru i ostalu ekipu gospodin,a Brkić je sad reka koliko vridi .
Zivi bili pa vidili .

Nakon emisije Otvoreno sve je jasno da je Plenković isti Tito i da će popušit parlamentarne izbore.Svi ministri su osumnjičeni i pod istragom za kriminal.

Nema tu razlike. Zločinačka organizacija. Sad se koju međuse za fotelje.

Kako stvari stoje Brkicu je pusiona.

Ovo je sjaši kurta da uzjaši murta.

Klem-ministar za izvlačenje
Duspara-ministar za uvlačenje u debelo crivo
Vukojević- ministar vanjskih poslova i ambasador u Beogradu
Major-ministar za demografiju
Nosićka-ministrica za izgradnju i koncesije
Fra Dario-ministar obmane
Boško Landeka-ministar za Carmen
Paladino-osobni doktor za epilepsiju
Čović-ministar za ruske investicije i integracije
Ivancov-ministar za Agrokor, vjetroenergiju i pravoslavlje

Ivan Bandić, ministar za ustašku emigraciju
Miroslav Musić, ministar za katolički kler
Nikolaj Patrušev vanjski savjetnik za KGB
P.Vujnovac savjetnik za rusku energiju
Gobac savjetnik za špor(e)t
PROSTITUTKA savjetnica za prijem novih članova u HRVATSKU DRPILAČKU ZAJEBNICU

ali nema glavnog, ministar za politička ubojstva u parizu Vice Vukojević "KOĆUŠA".

Domoljubno vjerodostojna borba za fotelje u deeeemokratskoj rvvvackoj zajednici. Kad se ovako odnose međusobno zamislite tek prema narodu.

Brkić stari udbaš ....neće proći ..ovo je njegov kraj i potop na javnoj sceni ..

Kako svi ovi kandidati za političare stoje s antifašističkoj borbom i znaju li granice svoje domovine jer ako ne znaju opet će upirat na Drinu.

Brkić napadom na Plenkovića najavio kandidiraturu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari