Slijede nove blokade odlagališta Uborak

ljubuski.info

Geslom "Deponija Uborak je 1989. proglašena ekološkom bombom, zapitajte se kakvo je stanje danas", nekoliko stotina građana Mostara i aktivista jučer je šetnjom od odlagališta do Osnovne škole u Vrapčićima skrenulo pažnju na svoj životni problem.

I jučerašnja šetnja, prema riječima predsjednika Udruge "Jer me se tiče" Omera Hujdura, bila je tek opomena i pokušaj pravljenja pritiska, kako bi se što prije došlo do konkretne lokacije za novo odlagalište.
Želimo da se što prije suzi izbor potencijalnih lokacija, da ostanemo na jednoj ili dvije, te da se na koncu ide u akciju daljeg pripremanja iste. Smatramo da je ovo način na koji možemo uspjeti. Trebamo biti uporni, sigurno se na kraju nešto mora dogoditi, izjavio je Hujdur.

Nedavno je u Gradskoj vijećnici Mostara održan sastanak na kojem je raspravljano o potencijalnim lokacijama. O kojim se konkretno mjestima radi, nitko pouzdano ne zna. Sastanak je bio i razlog zbog kojeg aktivisti i građani tijekom posljednjih sedam dana nikome nisu pisali.
U idućem tjednu ćemo već uputiti dopise i pitati nadležne je li išta urađeno. Ukoliko odgovora ne bude, izbora nema - idemo u novu blokadu, dodao je Hujdur.

Glas naroda

kad blokiramo blaženog Dragančeta na barama

Pa sta cekas kreni organiziraj, blokiraj ili ces navijati ovako skrivecki

OVE demonstracije trebaju biti puno bolje organizovane i svaki dan treba snimati sta se dogoni na deponiju i svaki dan treba vracati smece i istresati pred institucije h d z i s d a ove dvije stranke p.lj.ac .aju mostar i bore se koji ce vise iscerati naroda iz mostara

Na brdu iznad Miljkovića napravit reciklažu sa spalionicu i rečena stvar.

Slijede nove blokade odlagališta Uborak
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari