Poštari najavili novi štrajk

ljubuski.info

Članovi Nezavisnog sindikat Hrvatske pošte Mostar održali su štrajk upozorenja prije četiri mjeseca, a, s obzirom da se u međuvremenu ništa nije promijenilo, najavili su novi štrajk upozorenja.

O našem glavnom problemu - povećanju malih plaća, još uvijek niti riječi. 9.12 2019. godine Upravi HP Mostar poslali smo dopis u kojem smo članove Uprave pozvali na razgovor o navedenoj temi i drugim problemima s kojima se suočavaju naši radnici. Do današnjeg danas na nas dopis nismo dobili nikakav odgovor što je uistinu kap koja je prelila čašu, navodi se u priopćenju za javnost.

Zbog toga su se članovi Sindikata odlučili na novi štrajk upozorenja koji će se održati u četvrtak, 30. siječnja, u dvorištu iza glavne pošte u Mostaru (Ulica Tvrtka Miloša) s početkom u 9 sati.

FENA

Glas naroda

A u p. materinu neda narod vise baksisa od mirovina,opametili se oni sto primaju socijalnu pomoc pa ih postari nemogu vise lagat da nema uplate,da kasni.......itd.

pa samo mirovine i racune nose, i to im teško za prilicno dobar osobni dohodak

Poštari najavili novi štrajk
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari