Čović s predsjednicima središnjih Udruga Domovinskog rata HVO-a HB

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović, sastao se danas s vodstvom središnjih Udruga proisteklih iz Domovinskog rata Hrvatskog vijeća obrane Herceg-Bosne.

Sastanku su nazočili predsjednici središnjih Udruga, Nikica Tomić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana HVO HB, Jasna Zlomislić, predsjednica Udruge obitelji poginulih Hrvatskih branitelja HVO HB, Lazar Martinović, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB i Dragan Radić, predsjednik HVIDR-e.

Razgovaralo se o svim važnim braniteljskim temama, aktivnostima koje se provode među braniteljskom populacijom, te su razmatrana rješenja navedenih problema.

HDZ BiH

Glas naroda

Oće li Dragan Čović biti glavna faca u Mostaru na dočeku rukometaša?Zna li itko? HVALA!

Reprezentativni prdstavnici braniteljskih udruga, nema šta!
Dokle god ovakvi prevaranti budu predstavnici braniteljskih udruga samo će dezerteri i lažni branitelji biti povlašteni, ali bojim se da takvi Čoviću i odgovaraju jer je i sam takav.

Niti je ovaj partizan neki predsjednik,niti su ovo neki predsjednici udruga. Ovi predsjednici predsjedaju udrugama u kojima odavno nema demomratskih izbora. 90 % njihovih clanova i nezna tko im je predsjednik niti kad je doticni izabran,niti da udruga uopce funkcionira.

Polako doći će i njima kraj.

Di je BOTO predsjednik pravih boraca zaboravljeni braniteljs

Ratni profiteri danas drže govore i vodi narod u propast i bunare ajme nami dok smo pod njihovom čizmom,prodana magla,još zapovjeda narodu da je utovaraju

bila diktatura parzizana koja je nešto i stvarala a sad fašizam udbašije koji samo uništava
partizani su uništavali pojedince -političke protivnike
adeze udbašija uništava narod cili kao svog političkog protivnika
no upamtite jednu stvar narod ne prašta i "ne zaboravlja " uzvratit će žestoko!!!!!!!!!!!!!

Rece Covic nece vam nitko dirati invalidnine prosle izbore a sta sada sta ces nam sada baciti

Jesu li ovo nekekvi otporaši kao drug im Dragan Čović Gago, koji su konspirativno djelovali iz "pozadine" dok su istinski branitelji bili u rovovima i vodili stvarne bitke protiv tadašnja JNA koja je napala sve prostore na kojima su živjeli Hrvati. Muslimani su još uvijek sa njima pričali i gajili neku nadu u sporazum o nenapadanju kojega je Alija dogovorio sa Miloševićem. Alija je imao i rezervni plan, kojega je pokušao ostvariti napadom na Hrvate, kako bi proširio svoj teritorij, ali zapišavanje nije uspjelo u potpunosti, samo se bojim Gage koji bi to mogao njima ustupiti za koju šakicu srebrnine. Što se tiče istinskih branitelja koji nisu zbrinuti, ovih dana ćete biti iscrpno informirani zašto je to tako jer ovaj tekst ne daje odgovore na to. Pratite medije i saznati ćete istinu o svim događanjima u periodu od '90, '91. '92. i dalje do kraja '95. pa slijedom toga sve do današnjih dana. Objava istine će pogoditi i mnoge istinske branitelje koji su kupili lažnu invalidninu, lažno odličje, lažnu povoljnu mirovinu, koji su sebe pretvorili u lažnjaka kakav im je i njihov "dobročinitelj" i moraju s toga istrajati u svojim lažima spašavajući sramne privilegije za koje su se prodali i iznevjerili svoje suborce priključivši se lažnjacima što su vremenom i sami postali.

Marušiću, Drago, Peharu... Ovi vas predstavljaju. Zašto sada šutite?

Čović s predsjednicima središnjih Udruga Domovinskog rata HVO-a HB
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari