Zbog stanja u obrazovanju potreban angažman svih razina vlasti

ljubuski.info

Ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankica Gudeljević razgovarala je u Sarajevu sa voditeljicom Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini Kathleen Kavalec i njenim suradnicima o suradnji Ministarstva s OSCE-om, posebice u oblasti obrazovanja.

Ministrica Gudeljević i njeni sugovornici iz OSCE-a suglasni su kako je značajno temeljito analizirati rezultate provedenog PISA istraživanja i provesti mjere da bi se stanje u obrazovanju poboljšalo.
Ministrica je mišljenja da je zato potrebno angažiranje svih razina vlasti - navodi se.

Zastupnici OSCE-a informirali su ministricu civilnih poslova da se PISA testiranja provode svake treće godine, da je sljedeće 2021. godine, te da kontinuitet u provođenju testiranja omogućava praćenje trendova da bi poduzete mjere bile što učinkovitije.

Istaknuto je da iskustva drugih država i regionalni pristup u toj oblasti mogu biti od koristi.
Ministrica Ankica Gudeljević i voditeljica Misije OSCE-a Kathleen Kavalec konstatirale su da je suradnja dvije institucije obimna, imajući u vidu oblasti koje pokriva - navode iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Glas naroda

Oce vam imati tko dolazit u skole

Sve škole zatvorit odmah a Ševinu ostavit svakako rade isti nastavnici

Zbog stanja u obrazovanju potreban angažman svih razina vlasti
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari