Agape pomaže obnovu kuće Ljubušaka koji živi u nehumanim uvjetima

ljubuski.info

Udruga mladih Agape Ljubuški je objavila kako, u sklopu humanitarne akcije "Reakcija", pored podjele paketa humanitarne pomoći, pomažu u radovima na sanaciji doma jednog od naših i vaših susjeda.

Već niz godina naše godine završavaju i počinju Reakcijom, tako da nam razmišljanja o novogodišnjim odlukama ukradu razmišljanja o namirnicama, kombijima, pećima na drva i drvima, krevetima i krevetcima, pelenama, skrivenim kutcima naše Općine.

Paketi još nisu stigli do svih do kojih trebaju, drva nisu podijeljena, noći su hladne a zima tek kao da uzima zalet. Svaki odlazak na teren shvaćat ćeš kao malu pobjedu, iako ćeš se vraćat svojoj toploj kući zgažen i bez medalje. A da ti je svejedno, ničeg tog ne bi ni bilo. Da ti je BAR svejedno, pomislit ćeš. Hvala bogu pa nam nije svejedno, predomislit ćeš se.

Dok nam, generalno, bude svejedno što u našem susjedstvu živi netko bez zadovoljenih osnovnih životnih uvjeta, naše depresivno dvorište će samo izgledat ljepše.

Slike prikazuju naše radove na sanaciji doma jednog od naših i vaših susjeda. Tko na bilo koji način želi i može pomoći (srcem, rukama, namještajem, kućanskim aparatima…) može nam se javiti i priključiti. Radovi su još u tijeku ❤️

Agape | FB

Glas naroda

Molm Vas objavite kontakt od Agape. Ja cu uskoro isprazniti stan u Hrvatskoj gdje imam jos dobrog namjestaja -stol , stolice i sl.

Agaperi glasujem za vas čim se registrirate ko stranka

ne može agape zbrinut koloiko HDZ može naroda opustošit i rasćerat

Ovo je pomoć ,od dobrih ljudi a nije pomoć kesica za Božić ,kad već nema skrbi od onih koji bi se trebali skrbiti o svojim stanovnicima.

Ja bi pomoga ali neznam tko je i gdje zivi .Molim adresu unaprijed hvala.

Svaka čast ekipi iz AGAPE. Ja bih poklonila komplet sobu za školsko dijete kome je potrebno.

Pozdrav

Agape pomaže obnovu kuće Ljubušaka koji živi u nehumanim uvjetima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari