Postani član čitateljskih klubova Knjižnice Ljubuški

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški organizator je brojnih kulturnih, društvenih i sportskih događaja.

Glede kulturnih aktivnosti ustanove istaknuli bismo odjel Knjižnicu Ljubuški koja je postala središte kulturnih događanja u gradu Ljubuški.

Naime, tijekom protekle 2019. godine upriličen je 41 kulturni događaj, napretek edukativnih radionica, raznovrsnih tečajeva, tribina, književnih i pjesničkih večeri, predstavljanja knjiga, izložbi slika, fotografija i rukotvorina i dr. manifestacija. Značajan obol dat je, među ostalim, manifestacijama "Ljubuško kulturno ljeto" te "Advent u Ljubuškom".

Ujedno, održavani su redoviti mjesečni susreti članova čitateljskih klubova: "Tvrđava" - klub odraslih, čiji su moderatori prof. Boris Brkić i prof. Iva Bilić i "Od korica do korica" - klub učenika osnovnih škola, čija je moderatorica mr. sc. Memnuna Mahić. 

Susreti se nastavljaju i u tekućoj 2020. godini, stoga ovom prigodom pozivamo sve knjigoljupce da nam se pridruže na istima te da svoje slobodno vrijeme provedu na ugodnim i konstrutivnim susretima družeći se s neiscrpnim vrelom znanja - knjigom.

Članovi čitateljskog kluba "Od korica do korica" svoj redoviti mjesečni susret upriličit će u predstojeći četvrtak 23. siječnja, s početkom u 17.30 sati, u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Donosimo pregled planiranih aktivnosti kluba u predstojećih nekoliko mjeseci:

  • Siječanj - Čitamo svoje uratke; pravimo svoju knjižicu (radionica); nazočenje svečanosti proglašenja "Najčitatelj 2019." Knjižnice Ljubuški
  • Veljača - Važnost razvijanja čitalačke sposobnosti
  • Ožujak - Promocija knjige
  • Travanj - Sajam knjiga - posjet
  • Svibanj - Preporučam!
  • Lipanj - Ilustracija književnih djela

Pridružite nam se!

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

Knjižnica koja vjerojatno broji manje članova od broja uposlenika se upliće u rad škola. Škole su te koje kontrolirano i pod nadzorom rade sa djecom. Bolje bi bilo da se uposlenicima Knjižnice omogući alternativni rad, kao npr. raznošenje ponude dnevnih jela u restoranima i tome slične korisne poslove. Svaki rad sa djecom bez strogog nadzora roditelja i školskih ustanova trebalo bi zabraniti, znamo zašto.

zar u knjižnici nije stručnjak HDZ uhljeb inače čovjek u svim strankam i ujedno vjeroučitelj Vizitaner-šta se uvik bunite pa on je HDZ ekspert za moral i odgoj dice -bravo Vizitaner

Postani član čitateljskih klubova Knjižnice Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari