Galić s Radončićem o učinkovitijoj kontroli granice

ljubuski.info

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić, sa svojim suradnicima primio je u Glavnom uredu GPBiH u posjet ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića.

Na sastanku su razgovarali o stanju na državnoj granici i situaciji s nezakonitim migrantima te mjerama koje se poduzimaju na sprječavanju nezakonitih migracija.

Također, razgovarano je i o načinu funkcioniranja Granične policije BiH, kao i problemima s kojima se ova agencija i policijski službenici susreću u svakodnevnom radu. Ministar Radončić je istaknuo kako će Granična policija BiH u svom djelovanju imati punu potporu Ministarstva sigurnosti BiH, kao i da će se Ministarstvo, na čijem je čelu, usredotočiti na učinkovitiju kontrolu državne granice i jačanje kapaciteta Granične policije BiH.

Ravnatelj Galić i ministar Radončić istakli su važnost unaprjeđenja koordinacije i uključivanje svih razina vlasti za učinkovitije upravljanje migrantskom situacijom u BiH, priopćeno je iz Granične policija BiH.

Glas naroda

Galić je ilustrativni primjer kako se kriminalnim radnjama u BiH može doći do najodgovornijih funkcija u državi

Galić s Radončićem o učinkovitijoj kontroli granice
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari