Čelik završio pripreme u Ljubuškom

ljubuski.info

Nogometaši Čelika okončali su devetodnevne pripreme u Ljubuškom i već su se zaputili za Zenicu.

Kako je potvrdio sportski direktor Edin Prljača, nakon dvodnevne pauze, zenički će nogometaši već u ponedjeljak, 20. siječnja, otputovati na drugu pripremnu fazu u Antaliji (Turska), gdje će ostati sve do 10. veljače.
Moram reći da je odlazak u Ljubuški i hotel "Bigeste" bio pun pogodak. Imali smo odlične uslove za rad, a igrači su bili vrlo profesionalni, kako na terenu tako i van terena. Sve što je trener Umit Ozat bio zamislio da odradi za ovu pripremnu fazu, uspjeli su i odraditi - kaže Prljača.

On dodaje kako se momčadi, osim novajlije, hrvatskog stopera Domagoja Franjića, u Ljubuškom priključio i Ante Blažević, koji je i proteklih godinu dana bio član Čelika, ali se nije bio pojavio na prozivci.

Priključio se i mladi stoper Vedran Vrhovac, koji je opravdano izostao sa prozivke, na kojoj prošli četvrtak nisu bili ni: Haris Dilaver, Anel Dedić, Ševko Okić, Nermin Jamak, Luka Miletić, Tarik Isić, Ljubiša Pecelj, Stipe Brekalo i Petar Raguž.

Svi su oni, mada su tužili klub zbog neizmirenih obaveza, pod ugovorom te su zbog toga suspendirani. Paragvajac Filipito Caros i Armel Bradji Dakouri iz Obale Slonovače, koji prvi dio priprema nisu odradili s momčadi, priključit će se u Antaliji, gdje će Čelik odigrati i pet kontrolnih utakmica.
Blažević je igrač pod ugovorom i s njim smo postigli dogovor. Dvojica igrača, mislim da se radi o Dilaveru i Dediću, nakon tri-četiri dana javili su se klupskom ljekaru i s nalazom opravdali izostanak, ali su i oni bili obavezni doći na prozivku - kaže Prljača.

Čelik je ove zime na šestomjesečnu posudbu s pravom prvootkupa iz češkog prvoligaša Slovačko doveo stopera Domagoja Franjića, vratio također stopera Kenana Horića iz Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a veznjaka Semira Bajraktarevića iz Albanije te angažirao napadača Sanina Klarića iz Sarajeva i veznjake Nikolu Bjeloša iz Slavije iz Istočnog Sarajeva i Srbijanca Mileta Vujašina iz Mačve.

Prljača najavljuje kako će pokušati angažirati još po jednog igrača na poziciji lijevog beka i napadača.

FENA

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari