Vlada ZHŽ utvrdila Prijedlog Zakona o dopunskim pravima branitelja

ljubuski.info

U srijedu 15. siječnja 2020. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 39. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na sjednici Vlada je utvrdila Nacrt Zakona o prostornom uređenju i Nacrt Zakona o građenju te ih, uz preporuku da se za iste održi javna rasprava, uputila u redovnu proceduru Skupštini Zapadnohercegovačke županije.

Također, Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o dopunskim pravima branitelja i članova njihovih obitelji, koji je u skraćenom postupku upućen u skupštinsku proceduru.

Nakon kraće rasprave, Vlada je Prijedlog Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva također uputila u redovnu proceduru Skupštini Zapadnohercegovačke županije.

Vlada je donijela Uredbu o izmjenama Uredbe o uredskom poslovanju tijela uprave i službi za upravu u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Vlada je donijela i

  • Odluku o davanju suglasnosti na sporazumni raskid Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 2031 k. o. Gradac, Široki Brijeg;
  • Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva pravosuđa i uprave Zapadnohercegovačke županije;
  • Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2020. godinu;
  • Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2020. godinu.

Također, Vlada je donijela Rješenje o izmjeni Rješenja o imenovanju Stožera civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije zbog imenovanja novog ministra unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

Cosicu disu pare za Zaboravljene Branitelje dosta vise nema vise zajebancije

Sta ce vama pare kad ih neznate trositi

Sta se podrazumjeva pod tim dopunskim pravima sta je tu misterija.sto nisu naveli.

Ako se ne pomogne pravim Braniteljima bice svasta dosta vise

6 km po misecu ucesca u ratu. Amen

Čuli vlada-Zamislite da svako oveće selo ili gradić na zapadu sa ovoliko ostanovnika ima vladu i ministarstva,propali bi za dvi godine

Ovi iz udruge prite ko mala dica. Smiju im se ovi iz Vlade. Ko *** govore in a oni ništa kuda su dobili na lutriji cerekaju se kroz krezuba usta. Ma stavili bi oni i zube ali nemogu jerbo nemaju odčega. Molite se Bogu i čekajte red kada dođe povas, a neće dugo biti tome. Sami ste krivi za ovo stanje jerbo stalno birate komunističku partiju HDZ na vlast. da su sveci vliko duga na vlasti i oni bi se pokvarili. Nemere se biti sto godina u vlasti i biti pošten. Kraj tebe stoje vriće para i žena ti kaže jamdera malo i ti ko Jurin zvekan jamiš malo više. Oslačalo se ženi imato toga više nego njega i ona jamlja i toga i njega. Ovo ti ga dođe po Rojsu ko jamijo jamijo. Zna sveti Drago dobročinitelj kako se jamlja i on jamlja i svojin daje. nekon više nekon manje pa tako i ovin udrugan što ije osnova i oni mu drže ruke poda[ * neprimjereno * ]on. srićon dobročinitelj nejide gra nego janjetinu pa kadga uvati prdljčina ne ispušća otrove nego lipe mirise koji su ugodni ovimader iz udruga. sadće oni belačiti po ovin koji traže i sebi ko i njin. kako nema isteka za sveovi neka čekaju ionako će brzo prdelačnit. šta sad traže kad nisu tražili kad je grmilo i orilo.

Vlada ZHŽ utvrdila Prijedlog Zakona o dopunskim pravima branitelja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari