Ljubušaci uspješni na 8. Božićnom turniru u Ljutom Docu

ljubuski.info

Završeno je osmo izdanje Božićnog malonogometnog turnira za djecu i mlade u Ljutom Docu. Turnir je i ove godine bio pun pogodak s obzirom da su sudjelovale ukupno 83 momčadi iz cijele Hercegovine, pa se ovih zimskih dana na terenu SC "Vaske" uistinu moglo uživati u dobrom, ali nadasve fer i korektnom nogometu.

Generalni pokrovitelj turnira bio je Gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević, a ove godine najuspješnije bile su momčadi iz Mostara osvojivši turnir u tri uzrasta, te su igrali još dva finala što je zbilja rezultat za svaku pohvalu.
Mi smo kao organizatori prezadovoljni, jer na polufinalnim i finalnim utakmicama turnira ovdje je prodefiliralo oko 2.000 gostiju, od igrača, njihovih roditelja i prijatelja do same publike i svi oni su mogli uživati u dobroj igri, a što je uvijek važno za naglasiti sve je prošlo bez ozbiljnijih incidenata. Postali smo jako respektabilan turnir ove vrste u Hercegovini, a u godinama koje dolaze cilj nam se dodatno širiti, te još više omasoviti, kazao je u ime organizatora turnira u Ljutom Docu, Tihomir - Tiša Milićević.

Na turniru je odigrana i jedna revijalna utakmica (igrači rođeni 2012. i 2013. godine) između Škole nogometa As Međugorje i limača Čapljine.

Rezultati finalnih utakmica svih uzrasta:

 • 2009/10.:
  Plemići (Mostar) - Prijatelji (Široki Brijeg) 2:0
 • 2007/08.:
  Splitska (Mostar) - Vatikan (Mostar) 2:2 (5:4)
 • 2005/06.:
  Zločesti Yayari (Široki Brijeg) - MNK Brotnjo (Čitluk) 3:2
 • 2003/04.:
  Hercegovačka pivovara (Mostar) - Dezerteri (Ljubuški) 8:0
 • 2001/02.:
  MNK Futsal Ljubuški - Guma M (Ljuti Dolac) 2:1
Organizacijski odbor

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari