Inspektori na Bijači zaplijenili robu bez valjane dokumentacije

ljubuski.info

Inspektori Federalne uprave za inspekcijske poslove su u suradnji s Graničnom policijom Bosne i Hercegovine stavili van prometa robu fizičke osobe na graničnom prijelazu Bijača jer robu nije pratila vjerodostojna dokumentacija o porijeklu.

Federalni tržišni, turističko-ugostiteljski inspektori Federalne uprave za inspekcijske poslove su na poziv Granične policije Bosne i Hercegovine izvršili inspekcijsku kontrolu nad tekstilnom i ostalom robom u posjedu fizičke osobe na graničnom prijelazu Bijača, kojom prilikom je oduzeta navedena roba.

Shodno navedenom, u suradnji sa službenicima Granične policije Bosne i Hercegovine, tekstilna i ostala roba u količini od 1.579 komada, koju u prometu nije pratila vjerodostojna dokumentacija iz koje se nedvosmisleno može utvrditi porijeklo robe, u skladu s odredbama čl. 25 stav 2. Zakona o unutrašnjoj trgovini FBIH ("Službene novine Federacije BiH": 40/10, 79/17), stavljena je van prometa prilikom prelaska granice - navedeno je u priopćenju Uprave za inspekcijske poslove.

Glas naroda

Mislja san da je u pitanju bar tona kokaina?

Kad će doć na red direktori propali poduzeća, kad će se njima oduzimati imovina?Kad će političari odgovarati što varaju narod?Bespravna gradnja u gradovima?Izbjeglice? Ljudi odlaze? Na svakom koraku se krade,uništava,zapošljava priko veze, tisuće pitanja....

Inspektori na Bijači zaplijenili robu bez valjane dokumentacije
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari