Ljubušak zvijezda sučeljavanja predsjedničkih kandidata

ljubuski.info

Sinoć je na HRT održano sučeljavanje kandidata za predsjednika Hrvatske, Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović.

Nakon što je na prošlom sučeljavanju predsjedničina savjetnica upala u režiju i tražila prekid debate jer je "Predsjednica umorna", za sinoćnji skandal je zaslužan predsjedničin savjetnik za šport i zdravstvo, Tomislav Madžar.

Na izlasku sa sinoćnjeg sučeljavanja Zoran Milanović je opet spomenuo propali Kontinental, pomilovanog Leona Sulića, u čijem Nazdornom odboru je bila predsjednica kao 27-godišnja djevojka, nakon čega ga je verbalno napao njen savjetnik Tomislav Madžar.

Na kraju Milanovićeve izjave može se čuti Madžar koji dolazi i govori Milanoviću "Sram vas može biti".

Milanović ga je upitao "Tko si ti dečko" te rekao je li to netko iz osiguranja, na što mu je rečeno kako je to savjetnik predsjednice.

Milanović je na to kazao kako je istina sve što je govorio, na što je Madžar nastavio kako ga može biti sram.

Milanović je u prolasku rekao kako ima i dalje nestabilnih, na što mu je Madžar nastavio ponavljati da govori prosječnu plaću ne minimalnu.
To je to. HDZ-ovci se tuku u Saboru, a ne znaju se tući, psuju. Ovako se razgovaraju sa bivšim premijerom. Ja čovjeka ne poznajem. Ovo je jadno, rekao je Milanović.

Prije samog incidenta, Milanović je rekao kako će ljudi vidjeti tko govori istinu, a tko živi od neistine. Na pitanje je li bio mekši danas, krenuo je u nogometnu usporedbu i rekao da je današnja bila kao talijanski nogomet.

Nastavio je s Kontinental prijevozom i rekao da je tu pokradeno 20 milijuna kuna, na što je uletio Madžar sa svojim vrijeđanjem.

Svatko ima pravo na svoj stil. Mislim da je puno toga što izgovori neprimjereno, nevezano uz temu, a same teme dotiče se vrlo površno. Što se tiče današnjeg sučeljavnaja, nije me ništa pogodilo, navikla sam na sve vrste vrijeđanja, rekla je Kolinda Grabar Kitarović nakon sučeljavanja o Zoranu Milanoviću.

Predsjednica nije stigla komentirati incident, već su je ljudi iz njenog stožera odvukli od novinara.

Madžar je jutros svoj napad na Milanovića ocijenio neopravdanim:
Moja reakcija nije opravdana i to nije način na koji inače reagiram, niti bih ponovno tako reagirao, i sad mi je žao, ali Zoran Milanović cijelu kampanju vrijeđa sve HDZ-ovce, da smo lopovi, vrijeđa ljude iz vukovarske kolone, vrijeđa branitelje, prema predsjednici se ne ponaša džentlmenski nije joj na kraju sučeljavanja ni ruku pružio, zato sam mu rekao da je to sramotno.

Skandali sa savjetnicima su obilježili mandat Kolinde Grabar-Kitarović pa i tekuću predizbornu kampanju, a od Madžara se ogradio i njen predizborni stožer, ispričavši se Milanoviću.

Tko je Tomislav Madžar

Tomislav Madžar dr.med., liječnik, rođen je 1979. godine. Specijalist je i sveučilišni magistar medicine rada i sporta. Ravnatelj je Zdravstvene ustanove Vaš Pregled za medicinu rada i sporta, te voditelj odjela sportske medicine pri Centru za sportsku medicinu i unapređenje zdravlja na radu na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Ujedno obnaša funkciju posebnog savjetnika Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar- Kitarović za zdravstvo i sport.

Diplomirao je 2005. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na kojem je i doktorirao na temi "Psihološki predskazatelji sportskih ozljeda u profesionalnih nogometaša i rukometaša" u sklopu poslijediplomskog doktorskog studija "Biomedicina i zdravstvo", te je završio i specijalistički poslijediplomski studij Menadžment u zdravstvu.

Kao liječnik dugogodišnje surađuje s nogometnim i rukometnim klubovima, a dugi niz godina član je zdravstvenih timova i stručnog stožera Hrvatske rukometne i nogometne reprezentacije. Certificirani je doping kontrolor pri Hrvatskom zavodu za toksikologiju i antidoping.

Odrastao sam u Radišićima, malom selu pored Ljubuškog, s puno braće u prekrasnoj obitelji. Bili su to najljepši dani. Imali smo zemlje i blaga pa sam skupljao jaja, muzao krave, radio na polju oko duhana, kukuruza, košnje... Nažalost, majka nas je prerano napustila, izgubila je 2004. bitku s karcinomom, rekao je svojedobno Madžar.

Liječnik po struci, Madžar volonterski obavlja dužnost povjerenika za mlade i sport na Pantovčaku. Ravnatelj je privatne zdravstvene ustanove Vaš pregled iz Zagreba zbog čega je prozivan zbog sukoba interesa jer je istovremeno bio član Upravnog vijeća Poliklinike Zagreb koju financira Grad.

Za Madžara smo posljednji put u javnosti čuli kada ga je predsjednički kandidat Dario Juričan optužio da je višestruki USKOK-ov optuženik i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić njegovoj firmi iznajmio poslovni prostor po smiješno niskoj cijeni. Juričan je naveo kako je riječ o 456 kvadrata na adresi Savska cesta 28, koji su Madžarovoj tvrtki Vaš pregled iznajmljeni po cijeni od 2,2 eura za metar četvorni.

Madžar je je priznao kako je zakupio prostor od Grada, ali je tvrdio kako se ne sjeća po kojoj cijeni, no da može biti da se radi o 2,2 eura po kvadratu. Tvrdi i da u taj prostor nikada nije uselio te da je raskinuo ugovor o najmu s Gradom. Kako je rekao, svoju je kliniku uselio u drugi prostor koji je kupio na kredit.
Cijena koju sam trebao plaćati za prostor u zakupu u Savskoj je standardna cijena gradskog prostora, ne znam koja je to cijena, vjerojatno je to ta od 2,2 eura. Potpisao sam zakup, ali je bilo nemoguće preseljavati jer sam trebao veći prostor kojeg sam i kupio i tražio sam od Grada da se raskine ugovor, rekao je Madžar.

Koji mjesec prije Madžara se u javnosti spominjalo kao člana upravnog odbora Autokluba Siget koji je dospio u središte zanimanja javnosti nakon što je zbog optužbi za silovanje uhićen njegov čelnik Damir Škaro, također HDZ-ovac.

Doznalo se kako je osim Madžara u Upravnom odboru Autokluba Siget još provjerenog HDZ-ovog kadra - Miroslav Ćiro Blažević i HDZ-ovac Dinko Čutura, ali i druga javnosti znana imena poput Bandićevog bliskog suradnika Pavla Kalinića, a tu je još i profesor na Fakultetu prometnih znanosti Marinko Jurčević, kao zamjenik Damira Škare koji je bio predsjednik Upravnog odbora.

U Nadzornom odboru sjedi pak Josip Klemm, jedan od vođa šatoraša, ali tu je i poznati glumac Goran Grgić.

S obzirom na to da je Škaro blizak s Kolindinim savjetnikom Madžarom, a i s obzirom na cijeli milje u kojem se Škaro kreće, nije iznenađujuće što je i predsjednica RH posjetila Autoklub Siget. O tome se Kolinda pohvalila u studenome prošle godine i na svojim službenim stranicama:
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je svečanosti u povodu 40. godišnjice rada Autokluba Siget te se nakon obilaska obratila nazočnima.

U priopćenju Ureda predsjednice se navodi da je Kolinda prepoznala "predani rad" Autokluba Siget.

Madžar je poznat i u estradnim vodama, i to kao menadžer. Spominjalo ga se čak i kao zastupnika Halida Bešlića. Smatra se da je baš on spojio Kolindu i Halida, a čime se ona prije nekoliko godina hvalila na Facebooku.

No, osim po Halidu Bešliću, Madžar je još poznatiji kao organizator koncerta Miše Kovača u listopadu 2019. godine. Bio je to veliki povratnički koncert Miše Kovača nakon što je ranije bio hospitaliziran.

Godine 2015. Madžar je doktorirao, a na obrani doktorata bila je čak i Grabar-Kitarović.

Koja je korelacija između psiholoških čimbenika i vremena oporavka kod sportskih ozljeda? pitanje je koje je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ispred komisije Medicinskog fakulteta uputila Mađaru koji je u dvorani Škole narodnog zdravlja "Dr. Andrija Štampar" Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u ljeto 2015. godine obranio svoj doktorat. Tema doktorata je bila "Psihološki predskazatelji sportskih ozljeda u profesionalnih nogometaša i rukometaša".

No uz sve što je, Madžar je i okorjeli HDZ-ovac. Ne treba stoga čuditi da su se, osim Kolinde, na obrani njegovog doktorata okupili brojni HDZ-ovci.

Bio je tu i dio vrha HDZ-a s tajnikom Milijanom Brkićem te tadašnji potpredsjednici sabora Tomislav Čuljak i Željko Reiner. Među brojnim uzvanicima bili su i čelnici Hrvatskog nogometnog i rukometnog saveza, neki od bivših ministara, a na obrani doktorata našao se čak i Halid Bešlić koji je na domjenku nakon obrane otpjevao i jednu pjesmu te sve više neizostavna Anica Kovač. Na obrani je bio i rektor Sveučilišta Damir Boras te šef HAZU-a Zvonko Kusić.

Prije nekoliko mjeseci Madžar je proslavio 40. rođendan, kada je okupio političku kremu, baš kao i svojedobno na proslavi doktorske disertacije.

Na rođendan su mu tako došli Milan Bandić, Goran Marić i Andrija Mikulić. Od nepolitičara, tu su bili Zlatko Dalić, pater Ivan Tolj, Jakov Kitarović, Davorin Štetner te brojna druga više ili manje poznata imena iz svijeta politike, glume, sporta i estrade.

Ukratko, Madžar je čovjek s vezama i poznanstvima svugdje.

No, kako je išao put do Pantovčaka?

Madžar u HDZ ulazi 2006. godine, u vrijeme kad je Kolinda bila ministrica vanjskih poslova u prvoj Sanaderovoj vladi. Od tada aktivno sudjeluje u svim kampanjama, a u onoj u kojoj je Kolinda prvi put izabrana za predsjednicu, Madžar je bio zadužen za logistiku. Mediji su Madžara često spominjali kao čovjeka jako bliskog Milijanu Brkiću, a spominjala se i njegova afera kada je kao predsjednik tek osnovane Hrvatske udruge mladih, nakon samo dva mjeseca od osnivanja dobio od Grada Zagreba na korištenje poslovni prostor, odnosno stan od 180 m2 u strogom centru, u Ulici Frana Petrića 4.

Bliski odnosi Tomislava Madžara i Milana Bandića nisu tajna. Pa upravo je on na slavnoj slici gdje Bandić leži u bolničkom krevetu i drži plišanog medvjeda kojeg mu je poslala Kolinda. Kolinda je poslala, a Medvjeda je Bandiću donio upravo Madžar.

Kao što je navedeno, Madžar je na čelu privatne zdravstvene ustanove Vaš pregled. Istovremeno je bio dio uprave Poliklinike Zagreb, a zbog sukoba interesa 2018. godine prozvao ga je zagrebački gradski vijećnik Renato Petek.

Nakon što je imao uvid kao član vijeća u poslove Poliklinike Zagreb, istovremeno je počeo sa svoje privatne tvrtke nuditi identičnu aktivnost, a to su preventivni pregledi sportaša Grada Zagreba. Radi se o školskom primjeru sukoba interesa što je za mene nevjerojatno. Radi se o financijskoj šteti kojom se uništava ta gradska ustanova. U proračunu za ustanovu Poliklinika Zagreb izdvojeno je u 2018. godini 2 milijuna i 200 tisuća kuna, što obuhvaća pregled svih sportaša kojih ima 45 tisuća, objasnio je Petek početkom lipnja 2018. godine.

Samo nekoliko dana kasnije, 10. lipnja 2018. godine, Madžar je stradao u teškoj prometnoj nesreći na cesti između Vukovara i Osijeka koja se dogodila oko 2:30 u noći.

Madžar je bio suvozač u BMW-u koji se zabio u Peugeot, navodno u trenutku kada se priključivao sa sporedne na glavnu cestu. Slomio je ključnu kost i nekoliko rebara. Prvo su ga prevezli u vukovarsku bolnicu pa su ga prebacili u zagrebački KBC Sestre milosrdnice, ali nesreća nije ostavila teže posljedice.

Kolindin savjetnik se vraćao s dodjele Trofeja Hrvatskog nogometnog saveza u Vukovaru u smjeru Osijeka.

Zanimljivo je da se o privatnom životu Tomislava Madžara jako malo zna. Vatreni je navijač nogometne reprezentacije, a 2018. godine moglo ga se vidjeti u Rusiji.

Prije nekoliko mjeseci domaći su mediji pisali kako je u vezi s poznatom modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović. Ništa nije potvrđeno, ali ni demantirano. No, da se Madžar i Dojčinović dulje vremena poznaju, poznato je od ranije. Štoviše, mediji su pisali o situaciji kad je kao posjetitelj njene modne revije jednoj ženi spasio život. U svibnju 2018. godine Dojčinović je predstavljala novu kolekciju u Atelijeru Meštrović. Preko puta atelijera, u restoranu Didov san, jednoj je ženi pozlilo. Netko ga je pozvao i on je reanimirao ženu dok nije došla Hitna pomoć.

Madžara je za savjetnika (za zakup Ureda predsjednika i nošenje plišanih medvjedića), obećao angažirati i predsjednički kandidat Dario Juričan, koji mu je ovom prigodom poručio:

MADŽAR, K NOZI!
Mog nesuđenog savjetnika za zakup Ureda predsjednika i nošenje plišanih medvjedića Tomislava Madžara malo je večeras ponijelo. Sutra će svima donijet medvjedića i tortu. To mu najbolje ide...

Glas naroda

Moj Madzar ne mogu ovi ljubussci podnit sto si blizu predsjednice, a morat ce bit ljubomorni jos jedan mandat.

Neka svoga i u gori vuka nitko normalan ne bi trebao biti zavidan Madžaru ali i on neka mućne svojom glavom ovo nije bila pomoć Kolindi već bahatom Zoranu

Nisu ovo ljubušaci ovo su neki jadnici kojim baš ništa što je "njihovo"novalja ,samo tuđe jer svog nikad nisu ni imali.

Izvod iz intervjua:
"Ja sam savjetnik, ja ću je uvijek branit. Meni je čast da sam s hrvatskom predsjednicom imao čast da surađujem. Uvijek bi stao u obranu jedne predsjednice i žene kojoj dociraju, prekidaju ju, govore joj da je priležnica, kao što ću kao liječnik stat u obranu slabijih, nemoćnih. Ne kažem da je predsjednica slabija ili nemoćna. "

Ljubuški, a samim tim i Radišići se ponose, što su iznjedrili Predsjeeniku Hrvatske, najvjernijeg “Tašnara”. U njegovoj tašni se nalaze, od uloška Allways, do najveće državne tajne

Prosipa se bez veze, sta mu je ovo trebalo, da barem ceker spusti iz ruke

Pa vidiš mu glave... on je prosut bez da ista kaže, točno ti ga zao dodje na sto lici.

U torbi su bili pampesi.

Branko Bačić koji brani sve i svašta u HDZ-u rekao je da je neprimjeren istup doktora Madžara nema dalje

Zasto nas u Hrvatskoj nevole? Zbog Madjara i slicnih!!!! Sve vec vidjeno. Madjar je prirepak Brkica bio i ostao. Mozea zavrsiti sto fakulteta ali Madjar ostaje neuk i polrron........

... i demagog kao takov. Najniži oblik postojanja na Ivom dunjaluku, niže od amebe.

Tako je zbog takvih se čudio što nas priko tikiruše niko ne vole.Ne vole nas zbog takvih ni u Zagrebu ni u Sarajevu.Na šta je "domoljubna"politika u hrvata spala na područje od Pogane vlake do Radišića.Bandić iz Pogane vlakevodi kampanju Kolindi,onda se kao suigrači pojavljuju Vaso iz Klobuka i Madžar iz Radišića.zemljopisno područje od15-tak kilometara utječe na sudbinu Hrvatske.Kad se pridruži"neovisni"analitičar uiz Klobuka Božo Skoko svima je jasno u kojoj sam banani.Preko njih se kroji politika ovdje pa tako se nikad nećemo riješiti Dragančeta i bratije iz Ljubuškog da ne spominjem imena,svi ih znamo.Glas za Kolindu je glas za Dragančeta,ma šta vi mislili o tome.Na djelu je lažno domoljublje da bi zauvijek ušutili prave domoljube.Čović nije domoljub on je rodoljub.

I ivan Tolj iz Veljaka

Dođe li sam do ovakvih zaključaka ili ti NETKO ubaci u glavu? Mene vise čudi da kod toliko experata, poznavatelja političkih prilika i stručnjaka raznog kalibra( posebno na ovom portalu) , mi i dalje u banani. Zašto stvar ne uzmete u svoje ruke i donesete blagostanje?
Ako vam je prvi odgovor da ne možete doći do izražaja zbog svih drugih koji vode politiku , opet postavljam pitanje...... kod tolike ideje i pameti morali biste naći način i za to.....

jel ženi ikad nosio cekar/torbu? ili je natovari da ona nosi ko sto rade pravi hercegovci uz povik more ona natovari je jos

Ma čudi me šta je pošla sa ovom šarenom torbom, nije šarenija mogla biti...Crveni komplet za javni nastup kao predsjednica, zar joj ne bi bilo primjerenije neka prigušenija a isto otmjena kombinacija. A ova torba kao da je pošla na plažu. Moj doktore pa drži do sebe , obrazovan, zgodan dotjeran i da ti nosaš šarene torbr??? p niste vi potrčko, a nažalost tako ispada koji to gledamo...

Ovaj Madžar je odgojen u komunističkom duhu od majke Dragice nastavnice i oca Milana šofera. Sad su takvi prebjezi u modi, pun kradeze skojevaca i skojevčadi. Zna se kradeze. Za sto lira u sto vira. Bljak na takve domoljube i vjernike.

Volio bih da najviše bude nevažećih i neizlazećih glasova

Ovo je ko krava kad dadne 20 litara i udari nogom i sve prevrne, te tako i on doktor, ovo ono i na kraju, nista..

Komentatoru ne lupaj, ne izmisljaj i ne pljuj.

Ko si ti da tako govoris,ti nisi odgojen ni od majke ni od naroda,ljubomoran si na Tomislava ,kakav si ti vjernik,meti isprid svoji vrata

Nisi ti dostojan imena Dragičina spomenut.Niti su svi komunisti bili bukače niti ste današnje bukače sve odreda dobre.

MORBIDNIO je mu spominjat pokojnu majku Dragicu, pustite je da
počiva u miru, ona mu je bila sve..Zaslužila je, najveća joj je želja bila da joj se njenih 5 djece drže zajedno, što i jesu.Može biti ponosna gledajući ih odozgo, ostali su povezani unatoc razlicitim zivotnim putevima, što je rijetkost.I pustite oca Milana, bolesnog starca.Drage moja, Bog ti dao pokoj vječni.

Digla se partija.Prevare se spremaju. Bandićevci po Zagrebu telefonski zovu babe i dede i govore im da ne moraju izlazi na izbore.Vjerodostojne drpoljubne lopine.

Tko god da je ovaj (ovoliki) tekst napisao, ne donijevši nikakav zaključak , (jer pametan čovjek ne može donijeti razuman zaključak) očito nema pojma što je htio reci...... a još manje oni koji se upuštaju u komentiranje čovjeka kojega niti ne poznaju. Cilj današnjeg novinarstva je očito popuniti prazan prostor! Besmisleno do kraja!

Neka Vas nosi lipi Dava sve !!! Cokolindu i Milanovica !!! sve skupa s ovim portalom !!!

udbaske fore, da se iznervira Milanovica, sve smisljeno u kuhinji vase brkica i vice vukojevica

Ulizica.kazu da si ulizica. Iz opanaka u cipale.bljak

..bo ti ulizica mat..

BRAVO RADISCANINU;;;,,,,,,,,,,,,, SA BRIGA POVISE JALOVCINE MIKULICA

U Sarajevu Komšić
U zagrebu MilanovićU Banjaluci DOdig jedini izlaz za nacionaliste i uveri[ * neprimjereno * ]e Dragana Čovića na putu ka Zenici-dok i tamo narod i opozicija ne oćera Dodiga-tuku se u parlamentu
Mađžar je retardirana pudlica eu priležnice rum čokoladice Ćokolinde kojoj je vrime isteklo može ponovo poć peć kolače za Bandića u Remetincu

Kaze Milanovic da je on čuvar cekera.hahaha

Pa Milanovic kaze u videu, samo obavljam gradjansku duznost. Ukazuje na korupciju.
I uspur, pijma nema ko je covjek sa torbom u ruci

Zoran Milanović će sutra primiti pencilin zvan HERCEG-BOSNA.

Kad moraš bit u Mostaru?

Dobra dobra

""Ljubušak" tvoja ta zamisljena herceg bosna, umjetno pljackaska tvorevina kao jedna Zagrebacka mahala.

Šta ćeš ,mala ali naša.

Da nebi bilo da uvjek kudimo ima Ljubušaka koje treba pohvalit takav je Kardio Kirurg ĆORIĆ koji iso ne valja ovom udbaškom sustavu kradezea a čovik je i vrhunski stručnjak i kirurg evropskog glasa-samozatajan no Ljubuškom uvjek prave reklamu najgori uhljebi partije
svaka čast dr.Ćoriću kardiokirurgu

Hvala za dr. Corica. Trenutno u Saudijskoj Arabiji obavlja poslove kardiokirurga.
Takvima se treba ponositi!
A ovaj batler KGK je na sramotu ljubuskoga kraja. Kao cirkusant. Badava mu titule i diplome kada ih je stavio u sluzbu drzavnog cekera.
Svatko pametan se treba sramiti ovoga, a budalama je za ponos.

Da mi je znati formulu kakoje on sa 40 godina života to sve ostvario , nek je sa 26 zvršio faks pa da za 14 godina moze sve ovo imati i zaraditi kad kaze starci siromasni.... jedina formula poddguzzna muha hdz-a koja mu je to sve omogucila.

Od sedme godine života do dvadeset i šeste tribao dobro upit ali i naučit.Na motiki i lopati je to puno teže.Ako si u nečem majstor možeš isto možda doduše ne ovako.U svako slučaju radom.To njemu nikad nije bilo strano.

Radom se nitko obogatio nije.....

To je tvoja teorija.Pričekaj ti manu s neba.

De objasni koliko čovik može mjesečno zaradit radom? Pomnoži mjesece i godine troškove života pa skontaj. Bez partije i prevare i namještanja nije nitko. Živjeti pošteno od rada i ne krasti nije čekanje mane sa neba ili tebi je?

Kako ko i kako di.T i koliko vidim hoćeš da kažeš da je čovjeku neka partija sredila fakultet i da ga završi u roku i sa odličnim uspjehom,da su mu sredili da bude doktor reprezentacije da bude predsjednici savjetniku sve to što je član partije.

da nije u torbi bio njen budiša kad nije bilo njenog jakiše ne volim milančeta ali ovakve [ * neprimjereno * ]vice nema na daleko kako je nije sramota lagati pred milionima gledatelja pitao je za tomića jel u stožeru ona kaže nije pitaju ju novinari jel čula za svadju sa milanovićem nije i što je uradila za nas hercegovce sem da organizira autobuse kada su glasovanja a što nije pozvala čovketa na razgovor kada su gašene ovolike firme i protjerali omladinu zapošljavali svoju rodbinu i definitivno je treba kazniti da se ona ne može fotografisati na naš račun

Kad ce polipismeni pojedinci konacno shvatiti ds nas ovakvi, te Banditici, Brkićevci, Rojsevići i slicni samo sramote. Nekada je ponosno biti Hercegovac zbog postenja i casti a danas nas zbog problematicnih pojedinaca svugdje mrze. Pun je Zagreb sveucilisnih profesors i istaknutih lijecnika Hercegovaca kojima se dicimo i koji su promjer ali nas malo pa malo kojekakvi prikazuju kao zaostale i necivilizirane ....

Tebe možda jesu ali mene nisu.Ne znam zašto?

ĆESA

Oj Madžaru ćese li ti tvoje
kakve riječi tvoja usta kroje ?!

Ljubušaci , tvoji Hercegovci
tobom se ne diče
za bivšim premijerom
tako se ne viče .

Oj Modžaru Tomislave , ... deder stani
naša Predsjednica tako se sramoti a ne brani .

Ljubušak zvijezda sučeljavanja predsjedničkih kandidata
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari