Mađioničarska predstava oduševila male Ljubušake

ljubuski.info

Četrnaeste večeri "Adventa u Ljubuškom" adventski šator u središtu grada odzvanjao je dječjim smijehom i pjesmom, a razlog veselja bio je posjet mađioničara.

Riječ je o događaju koji je organizirao Dječji vrtić Ljubuški, a da je organiziranje mađioničarske predstave bio pun pogodak pokazale su dječje reakcije.

Već od prve minute predstave, mališani su se znatiželjno okupili oko mađioničara.

Pravo veselje je počelo kada su pod šator stigle maskote Mickey i Minnie, svi su uglas pjevali dječje pjesmice, a dobra atmosfera se nastavila do kraja ove interaktivne predstave koja s pravom nosi naziv "Svijet čarolije".

Ne samo djeca, nego i mnogi odrasli su sa osmijesima na licu pratili predstavu, iščekujući s kakvim trikom će ih mađioničar iznenaditi.

Radio Ljubuški

Glas naroda

ovo je pravi advent,radost i veselje za normalne,familijarne,mlade i radnicki sloj drustva..sve za pohvale i samo naprijed...vako itreba a ne ko oni narkomanski sircet ko prosle god.satorijada i jad tik do opcine

Magija (magika, vračanje ili čaranje) je mistična vještina kojom se pomoću manipulacije sviješću i autosugestijom nastoji postići određene rezultate i steći natprirodne moći i sposobnosti, služeći se za tu svrhu uspostavljenim ritualima. Magijska praksa dotiče se i drugih ideoloških sustava poput religije, misticizma, okultizma i psihologije.

Muška osoba koja se bavi magijom naziva se čarobnjak, vještac ili vrač, a ženska vještica, čarobnica ili vračara.
I kakve veze imaju mađioničari sa adventom

Mađioničar je kod nas naziv za iluzionista, koji se koristi autosugestijom i trikovima, a dio je umjetnosti. Rituali, magija, prizivanje duhova a da ne govorim o natprirodnim moćima nemaju veze s ovim.

„Ne obraćajte se na zazivače duhova i vračare; ne pitajte ih za savjet. Oni bi vas opoganili. Ja sam Jahve, Bog vaš“ (Levitski zakonik 19,31)!

„Ništa s krvlju nemojte jesti! Ne gatajte! Ne čarajte“ (Levitski zakonik 19,26)!

Apostol Pavao osudio je Elima vrača, nazivajući ga „sinom đavolskim“ punim „svake lukavštine i zloće”, koji „iskrivljuje prave putove Gospodnje“ (Djela 13,10). Bog nigdje u Bibliji magiju ne spominje u pozitivnom kontekstu. Svaki puta ju osuđuje.

Evo HDZ se nigdje ne spominje u bibliji a čisti sotonizam?komuniciraju sa samim vragom dušu su prodali vragu,pa pogledaj te koji su to magovi,vješci i vještice,pohaviš se sa kesom ili si krezub hodio,pa za pola godine milijuni na računima ljubavnice,ljubavnici jahte,implatanti raznih oblika itd itd.

Najbolji mađioničar je uvenko kako je zamaglio milione od native i milione od prodaje državnog zemljišta

Znali iko ovo dici pokazat kako se prave drzalice, drvene kutlače, kako se kupi šušanj,kako se pravi stap ( za Mliko mest)i čemu sluzi a ovi pokazuju magiju„ ćiri bu ćiri ba , abraka dabra , pa mi zivimo već dugo ko madioničari jer drugačije nije moguće

Dobra roba drug...

Dašta mađioničar i to za advent pred Božić e vala kradeze napravio pravi cirkus kod općine

Advent u Ljubuškom je pun pogodak. A vas par budalaša kojim se HDZ i u snu pričinja treba hitno na terapiju. HDZ vam za sve u životu kriv a po cijele dane na portalima pišete budalaštine. Radite nešto sa sobom pobogu.

Mađioničarska predstava oduševila male Ljubušake
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari