Reper Stoka pričao o paklu droge

ljubuski.info

U prepunoj dvorani ljubuškog hotela Bigeste, pred petstotinjak gledatelja iz čitave Hercegovine, poznati reper Marin Ivanović Stoka je sinoć ispričao svoju životnu priču, uobličenu u monodramu prigodnog naziva - "Iz tame u svjetlo - Stara škola Kreka".

Iako je riječ o bolnoj priči, jer je Marin govoreći o paklu droge opisivao nebrojene ružne i sramotne scene koje je doživio i preživio, u monodrami nije nedostajalo šala, najviše onih na vlastiti račun, tako da je Ivanović često tjerao publiku iz krajnosti u krajnost, bilo je zgražanja i smijeha.

Na zanimljiv, a opet upozoravajući način, kroz sat i pol zanimljivog monologa govorio je o tome kako je postajao sve teži ovisnik, opisujući groteskne scene, od toga kako je povraćao krv i uneređen u pidžami šetao Zagrebom usred bijela dana do toga kako je krao od svojih roditelja kako bi nabavio novac za drogu...

Bilo je trenutaka kada bi mu se grlo steglo, u par navrata je i zaplakao, a sjajne su bile njegove grimase kojima je pokazivao na koji način droga utječe na živčani sustav.

Nakon opisa kako je završio u Cenacolu i kako se uspio spasiti kroz vjeru i molitvu, na kraju je svim mladima koji su sinoć došli u Bigeste poručio kako im njegova priča treba služiti kao upozorenje.

Mlade je pozvao da ne eksperimentiraju s drogom, da ne misle da su pametniji i da to mogu kontrolirati, kao što je on i kao što su mnogi njegovi prijatelji mislili, a pola ih je završilo u grobu.

Predstava u Ljubuškom je bila veliki uspjeh, a sam reper je sinoć na bini istaknuo kako je za to što je on došao u Ljubuški najviše zaslužan jedan mladić, Boris Vujica, učenik drugog razreda Gimnazije Ljubuški.

Kako je Ivanović istaknuo, trebalo je sve to organizirati, medije, scenu, ulaznice, to je posao koji bi zadavao mnogo problema i odraslom čovjeku, a Boris je, unatoč svojim mladim godinama, sve to odradio perfektno i uspješno je organizirao ovaj događaj.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Svaga cast a koko ce oni puodati tu drogu ako nema dimljacara

Jesu to razumili ovi drogasi na vlasti? Sumnjam ko voli travu ili koku on ce vazda roknut biti

A koji su to drogeraši na vlasti? Zar ima takvih? Ipak su to fakultetski obrazovane osobe tako da ti priča ne pije vode.

A od kada su to trava i koka postali droge..

prijeki lijek

A nered... Di je on?

A kolko je bila ulaznica

ja sam sa njim bio u drustvu na zrcu za istim stolom. najbolje bonbone je imao-sami vrh, a trip i kristale nisam dirao, ali bili su na tacni javno posluzeni kao da je nesto normalno.

Pa šta tu nije normalno.... osim što Zrće nisi vidio osim u mokrim snovima...

Reper Stoka pričao o paklu droge
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari