Javna rasprava o izgradnji zapadne obilaznice Ljubuški

ljubuski.info

Grad Ljubuški poziva vlasnike zemljišta na javnu raspravu o izgradnji zapadne obilaznice Ljubuški.

Grad Ljubuški, na temelju Odluke o utvrđivanju javnog interesa za radove rekonstrukcije magistralnih cesta u Federaciji BiH (Službene novine Federacije BiH,broj29/19), te zahtjeva J.P. Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo za donošenjem Odluke o utvrđivanju javnog interesa putem Gradskog vijeća Ljubuški za projekt "Izgradnje zapadne obilaznice Ljubuški", poziva sve posjednike i vlasnike predmetnih nekretnine na ovoj trasi na Javnu raspravu, kao i prezentaciju projektnog rješenja i upoznavanja s obuhvatom eksproprijacije koja će se održati u ponedjeljak, 16.12.2019. godine u 12 sati - Gradska vijećnica Ljubuški.

Popis parcela posjednika/vlasnika zemljišta temeljem dostupnih podataka na koje pada trasa predmetnog projekta dostupna u obliku PDF dokumenta.

Nevenko Barbarić | Gradonačelnik

Glas naroda

Sigurno nevenku i covicu nestslo para da kope nove stanove u njemackoj da bjeze odavden

Ha? Kakve veze imaju zaobilaznica s parama i stanovima? Ako vec komentiras daj neki suvisli komentar napisi

Čuli kakve veze ima obilaznica s stanovima?????
Očito si dobro Uhljebljen,pa po staroj,provizija a o izvođačima tu je Kum Kompani,nije Narod više Ovca,pametni odlaze a vi uhlebi ostanite i pripremite se za međusobni Kanibalizam.
Za 10- godina vidi ćemo dićete biti!!!!!!!

Hoće li to biti obilaznica kojom se zaobilazi naseljeno mjesto ili će se prodavat placevi i građevinske dozvole pa pravit cirkus i nered kao na istočnoj "obilaznici" na kojoj se svakodnevno događaju nezgode?

Oće li to ići priko onog kanjona što ga je iskopa Bratiša?

Nije ono kanjon nego apokalipsa...

Jel ta cesta siroka 200 metara? Ili ocete jadnom narodu otet zemlju radi "visih interesa" pa cete kasnije prodavat ko na bijaci i slicno?

Dragi ljubušaci i ljubušanke ovo uvenuli hoće da vam otme djedovinu milom ili silom ili kako je isto napravio u jabuci i gaju šumu zapalio pa prenamjenio u građevinsko pa ilegalno preprodao državno zemljište sada to isto hoće da uradi sa privatnim zemljištem.otet privatno svojinu i dati je nekome svome kumu da pokocka

Pa dobroo ljudi sta je vama, pa nece obilaznica na nebesima bit, mora li proc kroz neciju zemlju, jesu pozvani vlasnici oko dogovora. Valja li vama ista

Aj ne kak.i de otvori katastar pa pogledaj di su ove neke parcele i kolike su pa mi reci kako će ić preko njih.. nego šuti, slušaj nadređene i otiđi po burek. Zna se di je trasa i di su parcele (većina ovih je uz cestu).

Javna rasprava o izgradnji zapadne obilaznice Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari