U ponedjeljak izložba božićnih ukrasa djece s teškoćama u razvoju

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, u okviru manifestacije "Advent u Ljubuškom", organizira tradicionalnu kreativnu radionicu i izložbu božićnih ukrasa djece s teškoćama u razvoju, u ponedjeljak 16. prosinca, s početkom u 10 sati, na trgu dr. Franje Tuđmana, u adventskom šatoru, u Ljubuškom.

Naime, na kreativnoj radionici božićnih ukrasa, koja će se upriličiti u ponedjeljak 16. prosinca, s početkom u 10 sati, u prostorijama Knjižnice Ljubuški, sudjelovat će članovi udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Duga" Ljubuški. Po okončanju kreativne radionice djeca će s ukrasima nastalima na istoj tradicionalno ukrasiti božićno drvce u prostorijama knjižnice.

Istog dana, od 10 do 13 sati, na trgu dr. Franje Tuđmana, u adventskom šatoru, u Ljubuškom, korisnici JU Edukacijsko-rehabilitacijskog centra za djecu, mlade i odrasle Ljubuški izložit će svoje božićne ukrase nastale na kreativnim radionicama ustanove.

Djeca, mladi i odrasli članovi spomenute ustanove tjednima su marljivo, s mnogo ljubavi, pripremali božićne ukrase koje će prezentirati svekolikoj ljubuškoj javnosti.

Izložba je prodajnog humanitarnog karaktera. Stoga, ovom prigodom, pozivamo sve žitelje grada Ljubuškog posjetiti adventski šator na trgu i kupnjom božićnih ukrasa dati svoj doprinos u nabavci didaktičke opreme za JU "Edukacijsko-rehabilitacijski centar za djecu, mlade i odrasle Ljubuški.

Knjižnica Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari