Čović o prestrukturiranju sa sindikatom Elektroprivrede HZ-HB

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović jučer je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru razgovarao s predstavnicima nezavisnog sindikata uposlenika Elektroprivrede HZHB.

Na sastanku se razgovaralo o tri teme, i to budućem prestrukturiranju elektroenergetskog sektora, nacrtu zakona o reprezentativnosti sindikata, te o stanju u Elektroprijenosu a.d. Banja Luka.

Sastanak je protekao u pozitivnom ozračju, a predsjednik nezavisnog sindikata uposlenika Elektroprivrede HZHB Dubravko Pervan i ostali članovi sindikata izrazili su zahvalu i zadovoljstvo održanim radnim sastankom.

HDZ BiH

Glas naroda

Zahvaljujemo dobročinitelju,dok nam se ne desi isto što i aluminiju!

Pa šta imaju ic covicu nije on direktor EP !

Zanimljivo da neovisni sindikat dolazi u središnjicu kradeze jugo partije=hdz. Jugoslavenčina gleda kako vas opeljušati.

Svakom loncu poklopac pa dokle8719

Nezavisni sindikat hahahahaha

Predsjednik HDZ Bih bira reprenzentativni sindikat.Kad uništi eldktroprivredu opet će kao u Aluminiju reći da nema ništa sa tim što je propao.

Predsjednik sindikata kupio diplomu u Sremskoj Kamenici.
Sve lopina do lopine. Hebes ovu drzavu gdje misevi kolo vode.

Stanje u EP 1000 uposlenika viška a 500 radnika fali.Samo pumpaju blagajnike, referente za naplatu a svi plaćaju internetom, referenti voznog parka , zaštita okoliša, odnosi sa javnošću kao da prodaju sobe a ne struju, tehnički obrazovane osobe iz večernje škole.E sad dolazi vrime slobodnog tržišta , formiranje operative koja će živiti od mrežarine koja je već odvojena na računu.Vijeće ministara je potpisalo energetsku agendu koja se već trebala provest prije 5 godina.Šta mislite da EU i MMF daju džabe kredite i zašto ovolika ulaganja u mrežu zadnji godina ,kome se priprema teren i koje će poduzeće federacija prije prodati.A naši političari su olako pustili u krilo federacije firmu koju su osnovale općine hrvatske većine.A što nakon ovog slijedi zaključite sami.A ovaj sindokat se.zove ide dok ide, selo gori baba se češlja.

Svi Čovićevi su na proračunu mrske im države BiH toliko o ugroženosti

Čović o prestrukturiranju sa sindikatom Elektroprivrede HZ-HB
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari