Održana manifestacija "Knjižnica na otvorenom"

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, u okviru manifestacije "Advent u Ljubuškom", organizirala je manifestaciju "Knjižnica na otvorenom" u okviru koje bijaše upriličena razmjena knjiga te književna večer s ljubuškim književnicima. 

Naime, na trgu dr. Franje Tuđmana, u adventskom šatoru, u Ljubuškom brojni ljubitelji lijepe pisane riječi, među kojima su prednjačili članovi čitateljskih klubova Knjižnice Ljubuški, sudjelovali su na, ovogodišnjoj drugoj, razmijeni knjiga. Bijaše to prigoda da se razmijene pročitane, stare i očuvane knjige, časopisi i stripovi za nove naslove, ali ujedno i prigoda da se knjige daruju knjižnici.

Po okončanju razmijene knjiga, uslijedila je književna večer s ljubuškim književnicima. Njih trinaest koji su sudjelovali na istoj, pokazatelj su da je Ljubuški, između ostaloga, grad kulture i grad književnika, a brojni posjetitelji koji su svojim prisustvom uveličali književnu večer dokaz da u Ljubuškom obitavaju ljubitelji lijepe pisane riječi i da knjigu u ruci i njezin neodoljivi miris, unatoč svakodnevnom napredovanju tehnologije, ništa ne može nadomjestiti.

Sudionici ove velebne književne večeri su:

Mate Grbavac
Zvonimir Mikulić
Bruno Majić
Elizabeta Medić
Ljiljana Tolj
Matija Macan
Igor Skoko
Dušan Musa
Mila Matijašević
Davor Hrstić
Ante Tomić
Luka Kravić
Zlata Pavlović

Svojom prekrasnom glazbenom izvedbom program su obogatili Mihaela Matić i Marta Šaravanja, dok je moderatorica programa bila Anamarija Nosić.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

"neka jedu kolače"
kruha i igara i stranačkih koloara.
nos vas šejtan kome svirate, čitate, prodajete demagogiju velikog opsesionara koji sve čini da bi u lažnoj ljepoti prikazao kako je super u raseljenom ljubuškom zatomljujući zlo koje trese našu opinu, gore nego li za vrime titine UDBE.

Održana manifestacija "Knjižnica na otvorenom"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari