Održano 15. druženje osoba s invaliditetom ZHŽ

ljubuski.info

U Širokom Brijegu je, povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, održano 15. druženje osoba s invaliditetom u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Program obilježavanja započeo je misom u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu dok je druženje nastavljeno u svadbenom salonu La Viva.

Predsjednica Udruge osoba s invaliditetom ZHŽ Zora Mikulić je pozdravila sve nazočne te pohvalila suradnju s gradskom i županijskom vlašću kao i sve ostale koji pomažu Udrugu.

Poručeno je kako je Udruga dala dodatne napore pri zapošljavanju osoba s invaliditetom i aktiviranju sportsko-rekreativne sekcije kroz natjecanja i organiziranje izleta, piše službena stranica Grada Širokoga Brijega.

Nazočnima se obratio i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi u Vladi ZHŽ Tomislav Pejić. Na obilježavanju su bili predstavnici svih razina vlasti, a među njima i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topića. Također, gradonačelnik Kraljević uputio je prigodne pozdravne riječi.

Tijekom večeri izvedeno je par skladbi i recitala, a nastupili su članovi Udruge i violončelistica Jelena Marković-Miličević. Također prikazan je kratki film o 15-godišnjem radu Udruge osoba s invaliditetom ZHŽ.

Šlag na kraju je bio nastup Denisa Barte iz Sarajeva, pobjednika Super talenta u Hrvatskoj, koji je zagrijao atmosferu hitovima i napunio plesni podij.

Najiščekivaniji dio večeri bio je dolazak svetog Nikole koji je svu djecu nagradio prigodnim poklonima. Program je vodila radijska voditeljica Franka Braćić, objavljeno je na službenoj stranici Grada Širokoga Brijega.

Glas naroda

zar postoji udruženje osoba sa invaliditetom, a gdje je to u Ljubuškom

Održano 15. druženje osoba s invaliditetom ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari