Uskoro optužnica protiv Sunite Hindić-Bošnjaković

ljubuski.info

Sunita Hindić Bošnjaković (21), osumnjičena za ubojstvo ugostitelja Nine Ivankovića, vlasnika motela "Villa Ivanković", uskoro bi se mogla naći na optuženičkoj klupi.

U Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije, doznaje se kako je u Institutu u Sarajevu izvršeno medicinsko vještačenje, a što je potvrdila i odvjetnica Nada Dalipagić koja zastupa obranu osumnjičene. Obrana u skorije vrijeme očekuje i podizanje optužnice.

Obzirom da je nedavnim dopunskim saslušanjem osumnjičene, kao i obavljenim vještačenjima, kompletirana istraga, Tužiteljstvo bi i prije kraja ove godine moglo podignuti i prema Županijskom sudu u Mostaru uputiti optužnicu na potvrđivanje.

Podsjećamo, nedavno je Vrhovni sud Federacije BiH potvrdio odluku Županijskog suda u Mostaru pa je Suniti Hindić-Bošnjaković, osumnjičenoj za ubojstvo ugostitelja Nine Ivankovića u Mostaru, produžena mjera pritvora do 31. prosinca 2019. godine.

Kao razlog zbog kojih Sud smatra da u njenom slučaju nije moguće mjeru pritvora zamijeniti mjerama zabrane napuštanja boravišta ili obveznog javljanja nadležnom tijelu, je činjenica da postoji velika vjerojatnoća da bi osumnjičena bježala jer je i sama potvrdila da je boravila na više adresa iz čega slijedi da nema trajno mjesto boravka. Izricanje predloženih mjera zabrane ne bi moglo otkloniti opasnost od bijega osumnjičene.

Nadalje Vrhovni sud ističe kako odgovarajuću zdravstvenu zaštitu uživa i na izdržavanju mjere pritvora.

Hindić-Bošnjaković se sumnjiči da je 4. listopada u ranim jutarnjim satima izvršila kazneno djelo ubojstva ugostitelja Nine Ivankovića u njegovom objektu 'Vila Ivanković'.

Ista je bježeći s mjesta zločina skočila sa zida kraj motela, te zadobila lomove kostiju oba stopala i pete. Iako teško ozlijeđena, uspjela je napustiti mjesto zločina.

Što je prethodilo ubojstvu, tko joj je pomogao u bijegu, te kako je pored policijske potjere uspjela prevaliti toliki put, predmetom je istrage. Naime, ista se tek u večernjim satima toga dana predala policiji Srednjobosanske županije.

Glas naroda

kako će uteć kad su joj zamotane obe zdrave noge u gips

Ubrzo ćete vidjeti kako gospođa Nada završava sa tužilaštvom. Sa nagodbom naša Suzy izlazi za manje od 3 godine.

i jest najbolja odvjetnica savrsena u svojoj profesiji

Ma šta 3 godine ni dana dobiće još oštetu što je bila u pritvoru.

Uskoro optužnica protiv Sunite Hindić-Bošnjaković
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari