Nakon 16 dana voda u Ljubuškom se može koristiti za piće

ljubuski.info

Nakon 16 dana što, zbog obilnih kiša, Ljubušaci nisu mogli koristiti vodu iz vodovoda za piće, jučer je Javno poduzeće "Parkovi" d.o.o. Ljubuški obavijestilo potrošače kako se ranija obavijest o pojavi mutnoće vode stavlja izvan snage.

Ovim se voda iz vodoopskrbnog sustava može koristiti za piće.

Kontrole i dezinfekcija se provode redovito, navode iz JP Parkovi.

Ljubušaci su u ovih 16 dana potrošili velike količine kupovne vode, a budući da prognostičari najavljuju nove kiše, to je uputno pravovremeno se opskrbiti pitkom vodom.

Glas naroda

Tek sada je voda za piće? Pa u Indysu već danima daju tu vodu uz kavu, a vjerojatno je tako i u ostalim kaficima, smije li se uopće to zanima me?

Što se ne bi smilo a i ko te goni u Indys kad je u svim kafanama isto...

A staces kad znas kad drugo nista neradite.vec sjedite po kaficima i kaze kako nista nevaIja pa zasto bi onda kava bila iznimka 7

Tko ti brani narucit janu u boci

Pa ako ti neko nešto iznese na stol podrazumijeva se da je ispravno za konzumaciju, da ne moraš brate ti provjeravati je li voda u redu, i tako bi trebalo biti. Bilo kakva druga logika je nakaradna. Sve dok se ne desi neka [ * neprimjereno * ]rija a onda ćete pisati kako eto desi se jbg.

kad će ceste bit za vožnju?

Eto jana se toči samo malo kroz filter pročišćena porez za neznalce i neuke,zašto se klor sipa kad je čista

Nakon 16 dana voda u Ljubuškom se može koristiti za piće
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari