Mlinarević: Ovo je privatni medijski rat!

ljubuski.info

Nitko neće odustati, ni ja, ni predsjednik Komšić, rekla je buduća veleposlanica BiH u Češkoj Martina Mlinarević zahvalivši stranim veleposlanstvima na podršci i ističući kako joj nije potrebna sveučilišna diploma za dužnost na koju je imenovana.

Navela je kako je ovo što se dešava prevršilo svaku mjeru jer smo cijela moja obitelj i ja izloženi.

Protiv mene se sustavno vodi medijski rat koji dolazi s tri strane. Ja već sam na udaru HDZ jurišnika, mladih, starih, bilo kakvih koji biju svoju bitku sa Željkom Komšićem. Ovo je i privatni rat Ivana Šušnjara. Meni je zaista žao. To je moj prijatelj. Moj dragi prijatelj. Meni je žao što mu se dogodilo, što je sve to prošao. Zamjera mi jer mu nisam dala podršku kad mu je odbijen agreman za Češku u SAD. Ne znam kako bi mogla raditi njemu ono što meni radi, rekla je Mlinarević i dodala kako su mediji toliko pritiskani s tolikom senzaciju da nemam diplomu bez detalji uvida u zakonsku regulativu.

Osim svega toga tu su interesne stranačke skupine koje vode svoj rat s predsjednikom Komšićem. Mene to apsolutno ne zanima. Ja nastupam kao slobodan čovjek, rekla je.

Kaže da nije istina je lažirala svoj životopis.
Nigdje nisam napisala da sam završila fakultet, rekla je.

Komentirajući snimke na kojima tvrdi da je profesorica, rekla je kako je tada predavala maloj djeci u svojoj školi.

Priopćenje studenata iz Mostara, Banja Luke i Sarajeva u kojem prosvjeduju zbog imenovanja nekoga bez diplome na veleposlaničku funkciju, nazvala je tragičnim i licemjernim, pored svih problema u državi te dodala kako se u državi nikad se nije do sad postavilo pitanje niti jednog ambasadora.

Između ostalog, govorila je kako o tijeku svojih priprema za spomenuti položaj i sve ono što se događalo oko imenovanja, govorila kako joj neće trebati novac veleposlanika jer ima stan u Ljubuškom i Audi kojim je, kako se pohvalila, pretekla Čovića.

Podsjećamo, iz Ministarstva vanjskih poslova BiH, nakon što je u javnost izašao dokument u kojem se navodi kako Mlinarević nema VSS, potvrđeno je kako ona nije dostavila diplomu i da se to tražilo od nje.

U jednom medijskom istupu Mlinarević je kazala kako je to rekla članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću i da joj je on na to dogovorio da neće biti problema.

Predsjedništvo se o imenovanju još nije očitovalo, a dio javnosti Mlinarević zamjera što je, unatoč galamama o uhljebima, nepravdama, korumpiranoj državi i političarima kao zaštitnicima nepravde i bezakonja, pristala na posao za koji je, prema zakonu, potrebna viša stručna sprema, koju ona nema.

Glas naroda

Koja si ti bijelosvijetska funja!

Znači karijeru stekla napadima na uhljebe, a sad bi mimo svih pravila se uhljebila na 7000 maraka plaću u Pragu, ništa ne raditi, plaćeni troškovi stanovanja.

Sinoć je izašlo da je u životopisu slagala da ima visoku stručnu spremu i obmanula sve. Koja krajnje nemoralna osoba. Ona bi ubila za osobni probitak.

Ne daj se martina

podrška martini , a šušnjar mali špijun po ljubuškom se mota po lokalima i prisluškuje što tko govori i onda trka u dragana na raport , a na portalu ga malo napada dok ne dobije nešto pa prestane , mijenja mišljenja kao čarape , pazite se šušnjara neće nitko dobro proći u životu sa takvim likom

Činjenica je da je ova žena nije završila nikakav fakultet a u prijavi za posao je navela suprotno. Dakle, ona laže. Međutim, ako ona ipak dobije taj posao time se šalje poruka da politički podobnima nisu potrebni nikakvi uvjeti da uhljebljavanje i nagradu za svoj politički angažman. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Eto u kakvoj državi živimo, da danas obnašaju vlast oni koji pljuju po hrvatima. Bruka i sramota..

Fakultete nisu završili direktor GP rektor sveučilišta razni županijski ministri i šta im možete imaju iskaznice

Samo naprijed, tko bi ugodio rulji

Zamjera šušnjaru pa da je onakva kakvu je predstavljaju zahvalila bi se komšiću riječima ne ispunjavam propise u vidu stručne spreme i nije u skladu s mojim kriterijima hvala e tada bi mogla nešto reći ovako sve je laž

Samo Faks prodire najdublje od svih i ostavlja čist trag iza sebe samo Faks.

Zanimljiva činjenica i istina da šute: Stankković, Index, Vedrana Rudan, sve te silne feminističke udruge, ne javljaju se ni BABE, ne javlja se ni Veljača glavna i najvažnija moralna istanca u Hrvatskoj, nešto ne vidim da se i KOmšić javlja, pa ni Sahrajevo ne glsa ni habera. Vrlo je zahebano kad moralna vertikala padne u horizontalu, upravo se to našoj hercegovačkoj Rudanici događa.

Molim portal da MVP da listu svih veleposlanika BiH od osnutka do danas poimence sa školom

Martina izdrži

Je Martina, vodi se medijski rat. Medijski rat protiv Hrvata u Bosni i Hercegovini vodi se u ovoj zemlji i izvan nje. Sad ste se i Vi Martina priključili jačoj strani toga rata. Čestitam! Službeno ste objavom zahvalnice sa fakulteta i onim sinoć live javljanjem otklonili svaku sumnju da ste sredstvo rata protiv svoga naroda.

Prvi put Vas Martina slušam sinoć u onom live javljanju i imam dojam da slušam tinejdžericu koju je u školi napala neka klika vršnjakinja - taj uzrast je upravo ova razina argumentacije (hvaljenje da ste prestigli Čovića na cesti?!?!?!?!?!?!?!?!)1. Tko Vas je predložio za veleposlanicu? Komšić - predstavnik Hrvata koji je izabran bošnjačkim glasovima! 2. Na temelju kojih kriterija Martina? Položenog češkog u indexu? Zahvalnice studentskog zbora? 3. Problem su studenti koji nikad ništa nisu rekli, ali baš se na Vas namjerili? Zašto ne date priliku sadašnjim studentima da kažu svoje mišljenje? Zašto današnji student mora šutjeti jer nekadašnji student nije imao hrabrosti? Zar od Vas nije bilo za očekivati da podržite što su se banjalučki, sarajevski i mostarski studenti KONAČNO oko nečega usuglasili?

''Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati'.'

Ovo na kraju se odnosi na adzovce u pravu si

Rekla bi moja mater: "Isto s.r.a.nj.e, smo drugo pakovanje"...

Dabogda mi unučad bila ugrožena kao Čović Bevanda Čolak Krišto Čavara Miličević Džakula Klepić i slični

...... i kao Martina

Jeste li čuli sa studenta Krišto iz Livna?
Pametnom "jedna dosta"!

za zzzzzzz , da komšić je nju imenovao a ti ako imaš nešto protiv njega obrati se hdz-u i pokojnom franji jer mu je on dao domovnicu i putovnicu i na osnovu toga se može i kandidirati kao predstavnik hrvata , tko je u startu pogriješio da se ovo desi sada , netko mu uzeo 5000 maraka za papire iz osobne koristi a kao i obično nije mislio što se sutra može desiti

Ne znam na koji komentar pod z misliš. Ako je ovaj pod kraćim nizom, onda se meni obraćaš.
Tko ima koju domovnicu, to nije predmet rasprave. Komšiću nitko ne osporava pravo na domovnicu i pravo na izjašnjavanje kao Hrvat. Mislim da je jednom u svojoj političkoj karijeri bio i Ostali, pa se ponovo vratio u kvotu Hrvata kad je zatebalo diskriminirat i otet Hrvatima. I tu nastaje problem s Komšićem. Dakle, nitko mu ne osporava kako će se izjasnit, osporavam mu što je s bošnjačkim glasovima oteo Hrvatima mjesto u predsjedništvu. Ista je situacija u Sarajevu sa Šarovićem, Crnatkom, nekada kod nas s Jurišićem u platformi... To su ti kako ih zgodno zove Karamatić: halal Hrvati odnosno Srbi. Dakle, nitko im ne osporava i nema pravo osporiti nacionalnu pripadnost, ali stavljamo u diskurs njihov politički put kojim uzurpiraju izborne rezultate...

Dakle, ovaj slučaj s Martinom je sam još jedan gorak okus koji nam je serviran s Komšićem... I otuda revolt prema svemu... A i brate dragi, Martina se baš prolitala s ovim istupima zadnjih dana. Ne znam što je gore: ona objavljena zahvalnica, nastup na face.tv ili ono sinoć javljanje...

za zzzzz , da se se to zna , ali u ustavu države koji su međuostalima potpisali i hdz i ta stranka maria karamatića piše da bošnjaci i hrvati biraju zajedno dva člana jednog hrvata i jednog bošnjaka pa tu traži uzrok svega , svaki sporazum i zakon je donešen sa suglasnosti hdz-a

Martini Mlinarevic je bivši muž Ivan Sopta kupio stan a i audu A4.
Tako da sto se tice njenog doprinosa je u tome sto je i tada jamila.
Nista ona nije zaradila osim sto je njemu napravila sto problema.I taj stan je kupio za svoju kcerku Unu da curica ima pristojan zivot.
Smeta me kada Martina pokusava pokazati i hvaliti se svojim sposobnostima na racun svoga bivseg muza koji je na taj nacin pokazao koliko mu je stalo do bivse obitelji.
Ivan je pravi čovjek.Ali očito nije mogao podnositi ćud svoje bivse žene a tek kako ćemo mi
Ni Martina ni Komsic ni po cemu nisu zasluzili mjesta na koja su postavljena jer nisu dorasli ni intelektualno ni kulturoloski.
Zamislite ponizenje prema Českoj drzavi kada im za ambasadora dolazi zubotehnicarka sa nikakvim diplomatskim iskustvom.
U zemlju gdje je praski univerzitet poslije pariske Sorbone bio naj ugledniji umiverzitet.
Sta bi rekao jedan od magaraca.
Vjerojatno ja sam pukovnik i cesto putujem.

Toliko olajavas i blatiš ljude po portalu a kriješ se mišu pod nikom samo pozitiva, baš si jadan. Potpiši se junačino kad blatiš. Licemjerju i pokvarenjače do srži. Sram te bilo, a i bilo bi da imaš obraza. Običan glumac, lažni veliki vjernik i poštenjačina a u stvarnosti obična protuha, podrepaš i partijsku uguz.

Martina,kako si bona?De se i ti potpisi svojim imenom ,nemoj pisat pod "gost." :-D

nije ga nitko gonio da se sa njom ženi i pravi djecu , sad kad nije uspjelo jedino on pošten , za propast braka su uvijek oboje podjednako krivi , a ima zakon i obveze prema djetetu

Danas je medjunarodni dan borbe protiv nasilja nad zenama.
Radije progutajte pljuvacku gospodine Jurkovicu.dosta je macistickog sovinizma.
Donedavno vam je "meta" bila jedna druga zena,samohrana majka petoro dijece,koja je slijedeca meta nakon Martine?
Martinu uopce ne poznajem niti sam u bilo kakvoj vezi ili kontaktu sa njom,samo sam protiv zloupotrebe medija za spinovanja i pljuvanja.
Javim vam se ovih dana sa fotogragijama iz Praga,Plzena i Karlovy Vary.
PS
Dobio sam vas broj od jedne vase prijateljice,javim se za kavu,ako zelite...ne brinite.
Lijepi pozdrav!
:-)

Može on lupati po tipkovnici dok polomi prste ili/i tipkovnicu,ali ni jednoj ne može vode dodati u polemici pa ni u drugome.
Pustite Fratrika neka bar negdje bude "nadmoćan". Taman virtualno. :-)

Ajde Stefi opleti,nije te bilo odavno

Domagoj J.
Kad je sretnes nasmijes se i pozdravis. Uzeo joj lovu za stan, sestri lovu za stan, izbacio joj knjige iz knjizare kao zadnji fasist. Kad ona [ * neprimjereno * ] sve po spisku, radi to pod punim imenom i prrzimenom. Ti kao zadnji licemjer i bezmudas radis to kao prvi susjed, anonimno. Zato i jesmo gdje jesmo. Idi glancaj BMW, dosta nam je sljama medju nama. I pozdravi je opet kad je vidis, veci covjek je nego sto ces ti ikada biti.

Draga Martina,

Ne prozivaj ljude bez potrebe. Registriraj svoje knjige i plaćaj porez na njih pa ćeš ih moći prodavati u bilo kojoj priznatoj knjižari na svijeti a ne u nekoj zabitoj kopirnici u ljubuškom. Možda da ih izložiš u zubnu ordinaciju. Ali nisi ti školovana da znaš šta treba napraviti. Nemoj pljuvat po Šušnjaru on te proizveo. Ne glumi da si mu prijateljica i da ga voliš kad ti nevoliš ni sebe. Tebi je svak sad kriv jer si razotkrila da ti je samo uspjeh i novac bitan, a cilj "opravdava" sredstvo.
Netrebaš se ti izjašnjavati ni kao Hrvatica ni vjernica, nitko ti to ne zamjera, ali nepljuj po narodu koji te stvorio. Nemaš to pravo ni po kojem osnovu. Ne koristi dar pisanja koji imaš da bi psovala, omaložavala i blatila već ga koristi na korist ljudima. Tada će te cjeniti sve strane, bile one hr, rs ili bo.

Martina,sjedi 5

Srce moje ko meni prima placu kao VSS 2 od 18.10 od Ministarstva Vanjskih poslova
Kako ti velika protivnica politike odjednom zaposlena u Ministarstvu

Bog ti dao puno zdravlja draga MMS. Neka ti da i pameti ako može, a ja mislim da ti daje samo ti ju ne uzimaš ili ju ne tražiš, ako tražiš, tražiš na pogrešnome mjestu. Tko traži pamet u društvu Sejde Komšića? Komšić je "tama koja svijetli". Božija djeca bježe od zlobnosti "tame koja svijetl i obmane i zle moći" Prigrli darove Duha svetoga koja ti se nude kao što je molitva i ljubav, vjernost i ustrajnost, put, istina i život. Bog ti daruje puni smisao života, darujući ti drugu šansu, koju ti tako olako odbacuješ i nabacuješ se kamenjem na njegova Darovatelja. Sejdo Komšić nije Dobročinitelj ni Darovatelj, kao što to nije niti Dragan Čović Gago. Vrati se svojim isninskim korjenima. Zar ne čuješ Božiji zov, zar ne čuješ zov svoje Hercegovine, svoje Herceg-Bosne, zar ne čuješ nijemi vapaj majke i oca, Doma svoga, koji ti pružaju ruke nade, zdravlja, mira i pomirenja! Vrati se kući drago dijete.

Kako nije Čović dobročinitelj? Ko je ako on i hdz nisu? Ko je? Ko? Reci.......

Čuj nećete odustati ni ti ni Komšić.Pa nije ovo vasa dnevna soba brate.I ti glumiš zrtvu a ti si prevara i to pročitana ko knjga od jednog lista i korica.Bolan zaigrala si se sa djavlom i nema ti dalje.Ti pričaš o uhljebima jadna nebila a sama si to.Ovo ti piše domojub koji je proveo od prvog do zadnjeg dana u rovu i to samo za Herceg Bosnu.Nećeš proći jer si prevara i svi smo te prepoznali.I ne zaboravi da u naše gradu vrijedi ona MI HRVATI!!! Ovaj grad volimo di god bili,Nemoj to zaboravit!!!

Nikad nije bilo hercegbosne a nikada,,NIKADA, je neće biti!!!

Kako mislis nikad nije bilo Herceg-Bosne. Pricaj argumentima. Ja osobno imala vozacku i osobnu Herceg Bosne. Zakonite sluzbene dokumente. A hoce li je biti? Pa sad ko bi znao, al znas onu staru narodnu NIKAD ne reci NIKAD.

ja nisam hrvat a živim u ljubuškom i plaćam sve poreze i obveze , nemam kaznenih djela , nisam nikoga prevario i osjećam se da je ovo moj grad isto , kako to mi hrvati samo , a komšiću ti je franjo tuđman dao domovnicu i putovnicu i ne samo njemu nego i cijeloj obitelji , pa pođi od početka kuditi , ti isti što su te zaludili herceg -bosnom i za koju si se borio kažeš i danas te huškaju protiv svih koji nisu hrvati a oni dijele papire , novce i pozicije u sarajevu i lijepo žive

Nema komšić hrvatsku putovnicu i domovnicu već njegova žena sabina on ima samo bih pasoš.

Mislim da nije sporno to da si ti ljubušak, niti se to kosi sa prethodnim komentarom. U Ljubuškom po zadnjem popisu živi 97% stanovnika koji se izjašnjavaju kao Hrvati, nije čudo što ga zovemo hrvatskim, a i ti ga slobodno zovi svojim, mema tu kontradikcije.

Eto samo si ti bio u ratu da si Hrvat smetalo bi ti sve sto je HDZ uradio i radi i danas a kriminal s diplomama je vrhunac

Odlican komentar. Ja samo cekam ko ce joj biti odgovoran/kriv kada je pocmu kolege velepolanici "peglati" na intelektualnoj razini.Bit ce jauka kada vidi da im nije ni do colana.

Dobro je da je se pozalila ljudima koji su skolovani . Lijepo im je rekla da njoj ne treba diploma ona je od sebe pametna. Masala. Oni ce nju razumjeti i cupati si kose zasto su oni morali uciti i strahovati od ispita i mozda gladovati kao studenti..... Ne treba zenu napadati neka je Bog cuva a nas sve od nje.

Samo Istina oslobadja.
Sve je to kupio Ivan Sopta.
Dobar i vrijedan čovjek.

Nije ovo medijski rat već jedan običan cirkus.u pravnoj državi na zapadu europe nemoguće.u banani protektoratu sve je moguće

Primjetio sam da u zadnjim nastupima Martina MS za Komšića koristi sintagmu ‘Predsjednik Komšić”, to puno govori o njihovim relacijama i podaništvom sa njene strane. Nek se ona ne ljuti na svoj narod u Hercegovini, šta ona može očekivati od nas? Ona je napravila, nogometnim rječnikom, transfer, pa je u prijelaznom roku iz Hrvatske reprezentacije, za dobar položaj prešla u Bošnjačku i postala njihov ofanzivni centrafor, koji kidiše po lijevoj strani. Nek ne zamjera Šušnjaru, što je kao profesionalac nanjušio aferu. “Ivan bez zemlje’ je Engleski kralj sličan Martini. Na popisu se izjasnila kao Hercegovka, ali joj u Hercegovini nitko ne valja, blago rečeno, pa se preselila u Sarajevo.

"Protiv mene se sustavno vodi medijski rat " rece Martina. Zeznuto kad se ploca okrene, zar ne? Znaci Vi mozete voditi rat ali drugoj napadanoj strani obrana nije dopustena. Jako liberalno. A uostalom zasto Vam je zasmetalo sto su studenti digli glas protiv Vaseg nezakonitog(ako je nezakonito) imenovanja za veleposlanicu(bos. ambasadoricu). Pa upravo bi Vi, kao borac protiv nezakonja, trebali biti ponosni sto su izabrali bas Vas kao pocetak promjena tj.pocetak kraja nezakonitosti. Gdo Martina malo ste mi kontradiktorni da ne kazem licemjerni.

Uhljebi se Martina licimjerno i hinjski kao i vojska uhljeba prije nje.Samo što se Maritina uhljebi kod najvećeg Velikobošnjačkog mrzitelja Hrvata i Hrvatske.
Kada je opravdano napadala HDZ-ove uhljebe i ja sam naivno pomislio da je evo hrabrog,moralnog i neovisnog intelektualca.
Kad tamo nit neovisnosti nit iintelektaulca a umjesto morala podade se za judine škude velikobošnjačkoj lutki Sejdi Komšiću koji prijetnjom da će ukinuti Hrvate otkucava kao tempirana bomba u temeljima BiH.
A da se Martina očituje u zavodu u Pazariću gdje Komšićevi kadrovi vežu bolesnu dijecu za radijatore nepada joj na pamet.
Ma hajte molim Vas!

U Pazariću se clanovi Nadzornog odbora žena Bage , načelnika općine Posušje i Janja Milinković iz Zdrsvstvenog , sve HDZ. A koju li diplomu imaju ?

Pa neka prozove sve uhljebe iz Pazarića bez obzira jesu li Komšićevi ili Čovićevi.Ali jok ...neije luda naša Martina. Zna ona da će njenom djetetu Komšićevi uhljebi donijeti Mocart kugle a to što nečiju bolesnu djecu vežu za radijatore koga briga. Jer svi Komšićevi uhljebi su antifašisti pa ako i vežu bolesnu djecu za radijatore sigurno su to i zaslužili.

Mlinarević: Ovo je privatni medijski rat!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari