Ako voli BiH, Komšić bi se trebao odreći službe u Predsjedništvu

ljubuski.info

Kada bi sada Željko Komšić pokazao neku ljubav prema Bosni i Hercegovini, prvo što bi trebao učiniti je odreći se službe člana Predsjedništva BiH, rekao je publicist, novinar, politički komentator i hercegovački franjevac, fra Mario Knezović, gostujući u emisiji "Centralni Dnevnik" na sarajevskoj "Face TV".

Knezović kaže kako je Bosna i Hercegovina međunarodno priznata država u kojoj Hrvati žive kao jedan od druga dva konstitutivna naroda.
Trebalo bi relaksirati odnose. Hrvati su u ovom trenutku najmalobrojniji konstitutivni narod, ali tone znači da su manju i manje vrijedni. Kada bi sada Željko Komšić pokazao neku ljubav prema Bosni i Hercegovini, prvo što bi trebao učiniti je odreći se službe člana Predsjedništva BiH. To mu govorim kao pastir, rekao je Knezović dodajući kako ne želi ulaziti u peripetije o tome kakav je zakon i tko je za njega glasovao jer svi znamo tko su oni koji su ga izabrali.

Napominje kako govori o Komšićevom odreknuću kao mogućem činu koji bi pomogao da se o BiH može govoriti kao o državi ravnopravnih naroda.

Knezović, koji trenutno obnaša i dužnost župnika Župe Kočerin, smatra da je pogrešan pristup gledati tko je veći Bošnjak ili pak tko je veći Hrvat.
Ako je Kaligula dopustio da se u rimski Senat izabere i njegov konj onda je to demokracija. Nisam želio reći da je bilo tko od ovih ljudi to, ali želim reći da je demokracija istovremeno najbolji od loših modela koji trenutno postoje na svijetu, rekao je Knezović i dodao:
U demokraciji je Hrvat onaj kojega su izabrali njegovi Hrvati, ma koliko on meni dogovarao ili neodgovarao političko; to je sada druga priča. Nikada neću izgovoriti da je Željko Komšić manji Hrvat od mene. Međutim, prigovaram mu što je on svjesno, organizirano i konstruirano iskoristio i zlouporabio modele kako će prevariti Ustav BiH. O tome se radi i on je toga svjestan, kazao je Knezović.

Glas naroda

brini se za stado što ti ode sa ovih prostora a okani se politike , nije to za ljude zaređene

Poslušajte pa komentirate sve potpisujem

Ni slova protiv Čovića sve jasno ko dan.

Zasto odma napadate stoje nase nije nista lose rekao znacili to da vi podrzavate onog protrcka bosanskog sto mrzi sve stoje Hrvacko jadanje i on i onaj koje za njega glasao probuditese a to zlo od komsica ne spominjite vise GADIMISE Kada ga vidim

Meni osobno, a i većini običnog puka, komšić ništa loše nije napravio za razliku od ovih naših hrvatina, od općine pa preko županije i dalje.

Pitaj ljude u Kiseljaku i ostatku srednje Bosne je li im Komšić išta uradio. To što ti ne vidiš dalje od svog tanjura je tvoj problem

Svaka čast haljinama koje nosi a ostalo promašio skroz "u ništa"

Nemoj tako dobar je Fra Mario ----šta imaš reći za Darja,Ševu,Skoku?

Pa moj Fratre šta bi trebalo Čovica Dragana stavit
Papagaja samo poavlja Izborni Zskon Izborni Zakon bla bla

Jadno dno dna

Ovi fratri su postali baš korumpirane fukare

davno mu dali nadimak Vegeta

Moglo bi se isto parafrazirati i za čovića ako voli hrvate bolje bi bilo da odstupi a hoće li malo morgen dočepao se fotelje i nepušta

Poslušati pa komentirati

Fra Mario BiH ne postoji kao država jer godinu dana nije formirana vlast nakon izbora. KOMŠIĆ ne voli BiH on voli svoju plaću i lupeta gluposti. Ne može Čović predstavljati Hrvate kad je uništio gospodarstvo i firme poput Aluminija. HDZ BIH mora izabrati novo vodstvo koje će predstavljati Hrvate.

Kaze jedan Mikulić iz Kočerina da kada budem u prilici da pitam fra Knezovića šta mu je otac bio i obnasao u Yu u godinama iza drugog svjetskog rata?

Klosar najobičniji. Željko Komsic je za njega jedan veliki gospodin i za vas gospodo zaludjeni Čova demagogijom pa zato odlazite jer nigdje nismo prispjeli.

Izgubit cete narod i vjeru

Ako voli BiH, Komšić bi se trebao odreći službe u Predsjedništvu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari