Ljubušak izabran za najboljeg WBF menadžera svijeta

ljubuski.info

U Njemačkoj je održana World Boxing Federation svjetska konvencija kojoj su nazočili menadžeri iz cijelog svijeta. Među svima njima nagradu za najboljeg menadžera svijeta u 2019. godini dobio je Mirko Skoko .

Skoko je menadžer Eme Kozin iz Slovenije, koja je tri puta osvajala WBF titulu u srednjoj kategoriji, te također u supersrednjoj. Skoko je također dao šansu i Emilu Markiću boksati za WBF svjetsku titulu u poluteškoj kategoriji s Denisom Liebauom. Markić je tu priliku iskoristio te je svojeg protivnika pobijedio tehničkim nokautom i osvojio naslov prvaka.

Bio sam iznenađen s osvajanjem ovako velikog priznanja jer o tome nikada nisam ni razmišljao, ovo sam mogao samo sanjati. Radim od 1990. godine kao menadžer I matchmaker u profesionalnom boksu i pokušavam sa svim boksačima s kojima radim izvući ono najbolje što se može i uvijek idemo do maksimuma. Mislim da sam jedini na Balkanu koji je dobio priznanje menadžera godine od jednog svjetskog saveza i zato sam zahvalan svim svojim boksačima jer bez njih ne bi bio ovo što jesam. Volim boks, uživam raditi s dobrim i poštenim boksačima i promotorima, rekao je Skoko.

Skoko je rođen 1953. godine u Donjim Radišićima (Ljubuški), a 1974. odlazi u Njemačku. 1979. godine otvara školu borilačkih sportova (taekwondo, kickboxing, tajlandski boks i boks). Od tada Mirko živi i radi samo za sport. Bio je višestruki prvak Njemačke, a mnogi njegovi učenici postali su prvaci u raznim borilačkim vještinama.

Glas naroda

Bravo Londra

Svaka čast,iznenadio sam se koliko je Skoko poznat u Njemačkoj.

Ljubušak izabran za najboljeg WBF menadžera svijeta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari