Novo ispitivanje osumnjičene za ubojstvo Nine Ivankovića

ljubuski.info

Sunita Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića, vlasnika motela "Villa Ivanković", u srijedu je iz Kazneno-popravnog zavoda u Mostaru, dovedena u zgradu Županijskog tužiteljstva kako bi se ispitala na okolnosti ovog teškog kaznenog djela.

Iako je osumnjičena već dala iskaz postupajućem tužitelju na okolnosti događaja od 4. listopada ove godine, doznaje se kako se radi o dopuni istrage i kako bi se ista provela kvalitetno, bilo je potrebno i dodatno saslušanje osumnjičene. Kada Tužiteljstvo prikupi i materijalne dokaze, očekuje se i podizanje optužnice.

Nedavno je Županijski sud donio rješenje o produženju pritvora osumnjičenoj za još dva mjeseca. Ova odluka je donesena nakon što je Županijsko tužiteljstvo predložilo produljenje pritvora kako bi spriječilo mogući bijeg osumnjičene.

Tužiteljstvo je pružilo i dokaz kako su noložena brojna vještačenja - balističko, medicinsko, kemijsko i dr., ali do današnjeg dana iz Tužiteljstva nije stigla informacija da su zaprimili neki od nalaza.

Braniteljica osumnjičene - odvjetnica Nada Dalipagić predložila je Sudu da pritvor osumnjičenoj ukine, a iz razloga što nije ispunjen temeljni uvjet za produljenje pritvora tj. da je osumnjičena počinila kazneno djelo koje joj se stavlja na teret, a nije ispunjen ni posebni pritvorski razlog da bi ista bježala jer je osumnjičena državljanka BiH, nema drugo državljanstvo, niti ima bilo gdje nekretnina, pri činjenici da trenutno ima obje noge slomljene. Predložila je izricanje blažih mjera za osiguranje nazočnosti osumnjičene i nesmetano vođenje kaznenog postupka.

Kazneno vijeće na kraju je, ipak, uvažilo prijedlog Tužiteljstva i osumnjičenoj produžilo mjeru pritvora za još dva mjeseca.

Podsjećamo, Sunita Hindić-Bošnjaković se sumnjiči da je 4. listopada u ranim jutarnjim satima izvršila kazneno djelo ubojstva ugostitelja Nine Ivankovića u njegovom objektu "Vila Ivanković".

Ista je, bježeći s mjesta zločina, skočila sa zida kraj motela, te zadobila lomove kostiju oba stopala i pete. Iako teško ozlijeđena, uspjela je napustiti mjesto zločina.

Što je prethodilo ubojstvu, tko joj je pomogao u bijegu, te kako je pored policijske potjere uspjela prevaliti toliki put, predmetom je istrage. Naime, ista se tek u večernjim satima toga dana predala policiji Srednjobosanske županije.

Glas naroda

Vi samo o ubojstvima gdje je akcija Pero čeka se na Naliv pero

Sad će ona još dobit oštetu.

Ovu Bul icu netriba Sudit treba je samo SE VITI ko avion

Za ovu treba dobar trapanj ili maca,pa ožeži.

Ta neću lagum u njoj vrtit zašto ni triba to,ode triba dobra mašina.

Bila je omiljena i u Ljubuskom da da...

Kakva ona i Ljubuski ,ne pisi gluposti

Ljubuskim poduzetnicima mila zna se sve

Jest ljubusacima seks na pameti, mozes mislit

Pajdo možda nije tebi

Ha ha,strašni mi poduzetnika u Ljubuskom

Kažu ona je bila čistačica u vili.

Zna li se šta je čistila?

Novo ispitivanje osumnjičene za ubojstvo Nine Ivankovića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari