U tri dana održane dvije sjednice Vlade, 25. studenog neradni dan

ljubuski.info

Vlada ZHŽ je ovoga tjedna bila produktivna te je održala sjednice u utorak (12. studenoga) i u četvrtak (14. studenog.

U utorak 12. studenoga 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 31. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na sjednici je Vlada utvrdila Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudskim pristojbama, koji je uputila u daljnju proceduru Skupštine Zapadnohercegovačke županije po skraćenoj proceduri.

Također, Vlada je donijela Odluku o proglašenju 25. studenoga 2019. godine (ponedjeljak) neradnim danom u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Dejan Petrović menovan je za člana Školskog odbora Osnovne škole Tina Ujevića Vitina.

U četvrtak 14. studenoga 2019. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 32. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na sjednici je Vlada je utvrdila Nacrt Izmjena i dopuna Proračuna Zapadnohercegovačke županije za 2019.godinu, kao i Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršavanju Proračuna Zapadnohercegovačke županije za 2019. godinu, koje je po hitnom postupku uputila u daljnju proceduru Skupštine Zapadnohercegovačke županije.

Glas naroda

Tko je Dejan Petrović, životopis!

To ti je neki partizan koji slavi "25 novembar"

nije bio član kpj kao oni što pitaju

Pravi čovjek na pravome mjestu u pravo vrijeme!

Vidi se da je pravi čim mu je ime Dejan.To je staro Hrvatsko ime.
Doduše za vrime stare Jugoslavije,pola Klobučana su bili Radikali,a pola HSS,odatle ta imena.A i divan je bolje iša ovim prvim.

Duvan je bolje iša

U tri dana održane dvije sjednice Vlade, 25. studenog neradni dan
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari