Šipovača ponovno pod vodom

ljubuski.info

Obilna kiša, koja već danima pada u Hercegovini, nije zaobišla niti Šipovaču. Ovaj najzapadniji dio niske Hercegovine ponovno je pod vodom.

Po prvi put ove jeseni, uslijed velikih količina padalina, proradila su zimska vrela, poplavljene su brojne oranice poljodjelaca i šumska zemljišta te se voda izlila iz riječnog korita Luka.

Prethodnih godina znalo se dogoditi da u ovom mjestu bude onemogućen promet, a brojne kuće poplavljene, zbog izlijevanja nabujalih voda iz riječnih korita Banje i Luka. No, mogućnost za ponavljanje takvog scenarija uvelike je smanjena otkako su prije nešto više od godinu dana na zahtjev mještana te intervenciju Općine Ljubuški i JP "Parkovi" d.o.o. Ljubuški očišćena ova riječna korita.

Njihovim čišćenjem omogućen je brži protok vode koja teče prema Kladniku te se ulijeva u rijeku Mlade pa Šipovčani, i pored napadale obilne kiše, zasad bez zastoja prometuju ovim krajem, dok kuće mještana nisu u opasnosti.

Šipovača portal

Glas naroda

tama se mislili kumpiri sadit,eto ti ga đavle

Za vrime Tite,ako ga je neko upamtija,kanali i rijeke su se redovno održavale i čistile.

Buco ce to sredit naredni dana strpite se malo

Nasa stranka ina čovjeka koji odrzavae puteve ali nije podoban za rad samo traze interes sebi danas je prosao u 2sata 34 minuta a pise do 6 sati nama netreba onaj koji misli nase nego z cjelu firmu Hvala Vam

Ako ste nepismeni suzdržite se od komentiranja. Hvala.

Buco će prvo srediti 1000 ćevapa

naše pare za okoliš i takozvane vodonaknade idu u beton i janjetinu pa eto,tražili ste birali ste gledajte

Bucane pomozi Bucane zar si zaboravio svoje selo dok si BATE nosio pomozi Buco

Kanali su čisti onoliko koliko kanta za smeće imate , a nemate nijednu, okoliš prlja ko živi tu nije niko iz Crvenog Grma doša gori bacat smeće.

Bacaj vršve ima ugora i plotice

Buco je savjetnik za gospodarstvo , on je to studira cili zivot ,tek sad covik zavrsija, prijavija se na natjecaj i odabrali ga, a vi sadite kumpire .

Šipovača ponovno pod vodom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari