I ove godine izabran najbolji lažov

ljubuski.info

Marinko Šarić Ćudrušić u subotu je u prepunom restoranu "Hajdučke Vrleti" na Blidinju pobijedio u laganju. On je i ranijih godina proglašavan za najlažova na Blidinju.

Drugo mjesto osvojio je Mario Knezović, a treće Branko Zlomislić Roko.

I ovogodišnje, 17. po redu takmičenje lažova održano je u organizaciji Hajdučke Republike Mijata Tomića, pod već poznatim geslom: "Dobro slaži i ostani živ."

Za titulu najboljeg lažova borilo se devetero vrsnih lažova iz cijelog regiona, među kojima i Ivana Soldo, kao jedina žena, za što je i nagrađena. Ivan Gabelica proglašen je najsimpatičnijim lažovom, najbolji scenski nastup pokazao je Vinko Perko, najbolji lažov Krehina Gradca bio je Darko Pehar Klićo, najbolji debitant Viko Jurković, dok je titulu mlade nade lažova ponio Josip B. (čije se prezime zbog maloljetnosti nije navelo).

Prema propozicijama, "sve laži su morale biti istinite", o čemu je odlučivao poseban žiri lažova. Tri najbolje "istine" su nagrađene posebnim hajdučkim nagradama, a pravo nastupa imali su "svi čestiti ljubitelji istinite riječi", dok se prijevremeno laganje nije vrednovalo.

Ova blidinjska manifestacija popraćena je i dobrom zabavom uz tamburaše i tombolu, a organizatori zahvaljuju svim sudionicima i svima koji su na bilo koji način podržali ovu manifestaciju, jedinstvenu na svijetu.

Glas naroda

Ja mislin da je tu neko bija iz HDZa da nebi ovi pobjedija.

Vjerovatno je u HDZ pa nije mora smišljat

budući savjetnik druga dobročinitelja

A Mike . . .svaka ti cast. Krasna

Tukne na drugara iz domoljubnog jadezea,ako oće slagat i uspjeva mu.Marinko ako nisi već tamo jamiće te drpoljubi sigur nauči još ukras,podmitit,privarit,pritit,spalit,utajit,zapalit,lažno svidočit i u crkvi bit redovit i imaš svu blagoslov adz škropitelja i drugova koji vire iz pozadinske rupice usko povezane sa debelim crivom.

Previše je druže ta rupica udarana da bi bila uska, das ist rohren (op.a. rora).

Dobročinitelj bi osvojio prvo mjesto bez problema

Što biraju,pa zar uistinu HDZ nije naj veći lažov u Hercegovini i šire!!!

I ove godine izabran najbolji lažov
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari