Javni poziv za dodjelu sredstava za poticaj malog gospodarstva ZHŽ

ljubuski.info

Na temelju članka 9. Odluke o donošenju Programa utroška sredstava za poticanje razvoja malog gospodarstva Zapadnohercegovačke županije za 2019. godinu (Narodne novine Zapadnohercegovačke županije", broj: 10/19), Ministarstvo gospodarstva Zapadnohercegovačke županije objavljuje Javni poziv za odabir korisnika sredstava za poticanje razvoja malog gospodarstva Zapadnohercegovačke županije utvrđenih Proračunom Zapadnohercegovačke županije za 2019. godinu.

Natječaj je objavljen na službenoj web stranici Ministarstva gospodarstva ZHŽ - Javni poziv, gdje se može preuzeti i natječajna dokumentacija.

Javni poziv je otvoren do 30. studenog 2019. godine ili do utroška sredstava planiranih za poticaj.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu za dodjelu poticaja ostvaruju:

  1. Subjekti malog gospodarstva definirani po Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva ("Službene novine Federacije BiH", broj: 19/06 i 25/09), registrirani sukladno odredbama Zakona o obrtu i srodnim djelatnostima ("Službene novine Federacije BiH", broj: 35/09 i 45/11) i sukladno odredbama Zakona o gospodarskim društvima u Federaciji BiH ("Službene novine Federacije BiH" broj: 81/15) koji su u većinskom privatnom vlasništvu, i koji imaju sjedište i ulažu na području Zapadnohercegovačke županije, te nemaju nepodmirenih obveza prema Županiji kao i nepodmirenih obveza na ime javnih davanja koje prati Porezna uprava, te imaju najmanje jednog zaposlenog na neodređeno vrijeme.
  2. Fizičke i pravne osobe koje su registrirale svoje objekte, do dana podnošenja zahtjeva za dodjelu sredstava po ovom Programu u svrhu turističko-ugostiteljske djelatnosti s prebivalištem u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
  3. Fizičke i pravne osobe čija je djelatnost širenje i promicanje inovatorstva i primjena inovacija u gospodarstvu s prebivalištem u Županiji Zapadnohercegovačkoj.i svim podnositeljima zahtjeva koji po istom ostvare pravo na dodjelu sredstava isključivo za ulaganje u smještajne kapacitete za obavljanje turističke djelatnosti, Grad Ljubuški će dodijeliti bespovratnu potporu.

Sve dodatne informacije mogu se tražiti u Ministarstvu - Sektor trgovine, turizma i poduzetništva ili na telefon 039/682-162, od 12-14 sati, te na e-mail adresu: info [at] mg-zzh.com.


Napomena:

Na službenoj stranici Grada Ljubuški objavljeno je i sljedeće:

Javni poziv je otvoren do 30. studenog 2019. godine i svim podnositeljima zahtjeva koji po istom ostvare pravo na dodjelu sredstava isključivo za ulaganje u smještajne kapacitete za obavljanje turističke djelatnosti Grad Ljubuški će dodijeliti bespovratnu potporu.

Pravo na bespovratna sredstva mogu ostvariti subjekti registrirani na području Grada Ljubuškog a iznos potpore biti će utvrđen posebnom odlukom sukladno proračunskim sredstvima i brojem zaprimljenih prijava.

MG ZHŽ

Glas naroda

Samo Grad Ljubuski mogu li okolna sela ucestvovat

Javni poziv za dodjelu sredstava za poticaj malog gospodarstva ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari