Održan sastanak o primjeni Twinning projekta u Skupštini ZHŽ

ljubuski.info

Predsjednik Skupštine Županije Zapadnohercegovačke Ivan Jelčić i tajnik skupštine Julijana Šimović održali su sastanak s predstavnicima Twinning projekta "Osnaživanje i nastavak podrške parlamentima BiH u poslovima europskih integracija".

Sastanku koji se održao u Širokom Brijegu nazočili su predstavnica Narodne skupštine Mađarske gđa. Klara Szalay, glavni savjetnik za europska pitanja i koordinator Odjela za pitanja EU u Senatu Belgije Tim de Bondt i zamjenik voditelja Odsjeka za pitanja EU iz Parlamenta Austrije David Liebich.

Tema o kojoj se raspravljalo bila je Aktivnost 4.1.1. "Preporuke za pripremu zajedničkog akcijskog plana županijskih skupština" a cilj ovog projekta je jačanje i daljnja podrška županijskim skupštinama i pružanje podrške administrativnim strukturama vezano za poslove europskih integracija putem izobrazbi i reorganizacije, te podrške za usklađivanje zakonodavstva s normama i standardima Europske unije.

Predsjednik Skupštine upoznao je predstavnike Twinning projekta s načinom međuinstitucionalne suradnje Skupštine ZHŽ sa županijskim skupštinama i vladama u Bosni i Hercegovini kao i s Parlamentom FBiH, te je iskazao zanimanje za nove ideje na području poboljšanja buduće suradnje.

Predstavnici Twinning projekta Tim de Bondt i David Liebich iznjeli su svoja iskustva iz Senata Belgije i parlamenta Austrije po pitanju međuinstitucionalne koordinacije i razmjene informacija.

Na kraju sastanka dogovoreno je da se u okviru Twinning projekta uskoro održi obuka za predstavnike Skupštine.

Skupština ZHŽ

Glas naroda

Gdje su ti savjetnici za EU fondove drpenzi lovenzi Alen Boras i Dubravko Vukojevic

Nema poremecaj.vec vjesto glumi "hrvata" ko sto Dodik glumi srbina.a pozadina samo svoj interes i njihovih interesni skupina. Ta njihov otac je Knez ovoga svijeta!

Čemu gube energiju na ove stvari kada BiH i EU nikada neće biti jedno tijelo? Rekao Macron.

Savjetnici Predsjednika Skupštine ŽZH su Tihomir Zovak Haespeovac sa probojskog mosta Alen Boras Dubravko Vukojević jad i čemer Moj Trola.

A komu si Ti ,Savjetnik!!!
Ni braku se ništa ne pitaš!!!!

Održan sastanak o primjeni Twinning projekta u Skupštini ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari