Pobjeda Izviđača u ponovljenoj utakmici protiv Sloge

ljubuski.info

Ponovljena utakmica sedmog kola Premijer lige između Izviđača CO i Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, koja je prekinuta u nedjelju, 3. studenog, zbog poteškoće u napajanju električnom energijom u GŠD Ljubuški, odigrana je sinoć.

Izviđač CO je poveo na početki utakmice rezultatom 5:2, a gosti su u prvom poluvremenu stalno sustizali početni minus da bi poluvrijeme završilo rezultatom 11:9 za domaću momčad.

Drugi dio otvara Izviđač serijom 5:0, te odlazi na nedostižnih 16:10. Međutim, uporni gosti se bude i grade igru iz minute u minutu, te u (51) minuti dolaze do minimalnog zaostatka. Bilo je 19:18 za mladu momčad iz Ljubuškog.

Ipak, s dva pogotka mladog reprezentativca Hrvatske Domagoj Alilovića domaćin riješava pitanje pobjednika u ovom susretu za konačnih 22:20.

Ponovno je Vedran Delić, s devet pogodaka u redomivma Izviđača, bio najkorisniji igrač susreta. Domagajo Alilović je dodao šest pogodaka, a još jedan mladi izdanak Škole rukometa Izviđača Matej Mandić bio je izvrstan na vratima s sedamnaest obranjenih šuteva.

Radio LJubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari