Domu zdravlja Ljubuški odobrena prijava novog projekta prekogranične suradnje

ljubuski.info

Na web stranici Interreg IPA CBC programa prekogranične suradnje smo 5. studenog 2019. godine, dobili službenu potvrdu da je odobrena prijava još jednog projekta prekogranične suradnje u kojem će sudjelovati Dom zdravlja Ljubuški.

Projektna prijava je predana početkom ove godine u sklopu drugog, ujedno i posljednjeg poziva, za podnošenje prijava u sklopu programa Interreg IPA CBC Program Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020.

Naziv projekta je "Improvement of Palliative HeAlth Care quality and accessibiliTy in cross-border area (IMPHACT)".

Vodeći partner projekta je Dom zdravlja Metković, a partneri u projektu iz Bosne i Hercegovine su Dom zdravlja Ljubuški i Dom zdravlja Zenica, a partner projekta iz Crne Gore je Dom zdravlja Podgorica.

Projekt se bavi poboljšanjem kvalitete i pristupačnosti palijativne zdravstvene zaštite u prekograničnom području. Ciljna skupina su građani preko 60 godina života, koji su potencijalni kandidati za palijativnu zdravstvenu skrb u bliskoj budućnosti.

Ukupna vrijednost projekta je 985.943,60 Eura, a financijska sredstva u budgetu Doma zdravlja Ljubuški su 184.953,00 Eura.

Financijska sredstva iz projekta će biti iskorištena za: nabavku medicinske opreme u Centru za palijativnu skrb Doma zdravlja Ljubuški (nabavka uređaja za magnetnu terapiju bola, nabavka uređaja za magnetnu terapiju inkontinencije, EKG-a, pacient monitora), nabavku vozila za potrebe mobilnog palijativnog tima, organizaciju studijskih putovanja u Poljsku i Švedsku te organiziranje edukativnih radionica iz palijativne skrbi za djelatnike Doma zdravlja Ljubuški i djelatnike ostalih partnera u projektu.

Nadamo se, kako ćemo uspješnom realizacijom svih projektnih aktivnosti podići kvalitetu zdravstvene skrbi u našem okruženju na jednu veću razinu na zadovoljstvo svih korisnika naših usluga, što je i primarni cilj ovog projekta.

Dom zdravlja Ljubuški

Glas naroda

Putovanja ,putovanja zum zum 90%

Ti koji si se uvukao na jedno toplo mjesto gradskim ocima da dobiješ ilegalnu ljekarnu bi mogao malo manje pricat sa fejk profila??
Ćuti mišu

kad se ovaj uvuko kako kažeš ljubuškoj politici koliko li su s e tek goran i marija uvukli.
Šta veliš. ?

Buca plava frustracije prosipaš??

čini se da imaš ospice, pa otiđi. mirni da ti da puder..I p ši ukrac.

Hoće li auto ravnatelju DZ Ljubuški da ga voza ili će ga koristiti u palijativnoj skrbi. Živi
bili i vidjeli. Molim odgovor.
.

koliko je u njemu kila, tribaćemu mu traktor ili kakav teretnjak...
Jaka i kalorična hdz-ovska rana.

Domu zdravlja Ljubuški odobrena prijava novog projekta prekogranične suradnje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari