U jednom danu otkrili 39 radnika "na crno"

ljubuski.info

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH (PU FBiH) nastavili su u utorak s brzim kontrolama i na cijelom području Federacije BiH izvršili 233 brze kontrole.

Cilj kontrola je bio poštivanje Zakona o fiskalnim sustavima i zapošljavanje radnika "na crno". U ovim kontrolama do 19 sati inspektori Porezne uprave otkrili su ukupno 39 neprijavljenih radnika, 47 obveznika koji nisu izdavali fiskalne račune, tri objekta koji nisu imali instaliran fiskalni uređaj i šest objekata koji su radili bez dopuštenja za rad nadležnog tijela, navode iz Porezne uprave FBiH.

Zbog utvrđenih nepravilnosti i zapošljavanja neprijavljenih radnika, neevidentiranja prometa putem fiskalnog uređaja, nepostojanja fiskalnog uređaja i rada bez dopuštenja nadležnog tijela, zapečaćena su 22 objekata i u 83 slučaja izdani su prekršajni nalozi s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu 198.350 KM.

Aktivnosti se nastavljaju i u sljedećim danima i iz Porezne uprave FBiH pozivaju porezne obveznike svoje poslovanje uskladiti s važećim zakonima.

Glas naroda

pa prosvjeti, MUPu, nikome nije uplaćen staž već 8 godina. di je tu inspekcija. ajte djavlu

Bilo bi ih još da dođu u pravo vrijeme

Samo udarite sa inspekcijama,neka narod ide u Europu,još malo pa nestalo.Pravite radna mjesta to vam je glavni zadatak,ili ste dobili zadatak da se u Hercegovini promjeni struktura stanovništva.To će se morati dogodit jer sa malo ljudi HDZ neće imati od koga krast.To brate Čoviću uništi do kraja ,po iseljavanju Hrvata bit ćeš dooobro upamće.Sretno!!!

Jeli ovo u jednoj firmi ili..

Evo ja radin na crno već 20 godina nisu me još uvatili ako Bog da da me uhvate pa da me protraju u Germaniju.

U jednom danu otkrili 39 radnika "na crno"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari