Skoro 100 tisuća blokiranih računa u BiH

ljubuski.info

Središnja banka BiH objavila je osvježene podatke o blokiranim računima poslovnih subjekata u BiH, prema kojima je blokirano 94.692 računa poslovnih subjekata, dok 51.613 poduzeća imaju blokiran bar jedan račun.

I u ovom mjesečnom izvješću o blokiranim računima u Registru transakcijskih računa Banke, koji sadrži 3.786 stranica, kao i ranije, navedene su pravne osobe iz različitih oblasti, među kojima gospodarska poduzeća, udruge, zadruge, zdravstvene organizacije, subjekti koji se bave uslužnim djelatnostima, sportske organizacije.

Prošlog mjeseca, odnosno, zaključno s 1. listopada, bilo je blokirano 94.504 računa poslovnih subjekata, dok je 51.516 poduzeća imalo blokiran bar jedan račun.

U prvom izvješću Središnje banke, objavljenom početkom studenog 2012. godine, broj blokiranih računa poslovnih subjekata u BiH iznosio je 58.038, dok je 35.694 poduzeća imalo bar jedan blokiran bankovni račun.

Glas naroda

da ali zašto porezna i tužiteljstvo ne gonjaju odgovorene osobe u tim poduzećima , ne zovu se džaba odgovorna osoba , u nas je došlo neko ulično pravilo ako firma uzme neke novce i isti se izvuku, pa propadne i nema imovine i porezna ih ostavi na miru , a po zakonu bi trebali goniti odgovorene osobe a ne da ti isti ljudi opet mogu novu firmu otvoriti i sve po starom

Skoro 100 tisuća blokiranih računa u BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari