Tijekom vikenda više prometnih nezgoda uslijed skliskih kolnika

ljubuski.info

U subotu (2.11.) u 16:10 sati, došlo je do prometne nezgoda u mjestu Humac (Ljubuški), u kojoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede, a nastala je manja materijalna šteta. Do nezgode je došlo uslijed samoslijetanje vozila.

Isti dan u 16:40 sati, došlo je do prometne nezgode u ulici Hrvatskih branitelja (Ljubuški), u kojoj je nastala manja materijalna šteta. U nezgodi su sudjelovala dva vozila.

U nedjelju (3.11.) u 1:30 sati, došlo je do prometne nezgode u mjestu Teskera (Ljubuški), u kojoj je nastala manja materijalna šteta. Do nezgode je došlo uslijed samoslijetanje vozila.

Isti dan u 1:45 sati, došlo je prometne nezgode u ulici Vitinska (Ljubuški), u kojoj je nastala manja materijalna šteta. U nezgodi su sudjelovala dva vozila.

UCZ ZHŽ

Glas naroda

Džabe postavljaju radare i kamere i ležeće gudine kad su ceste katastrofa koje kradeze režim neodržava godinama

Kiša pada i u Austriji i u Njemačkoj u kojoj nema policije na svakom koraku i radara na svakom kilometru,porezi i kazne su manje a promet je 10 puta veći pa nema toliko nezgoda .
Mogu biti dva razloga.Prvi je da smo stvarno loši vozači a drugi je na imamo najčopovskiju vlast u povijesti čovječanstva.Prvi nije sigurno jer ljudi koji su naučili kod nas voziti nikad ne slete se ceste u tim zemljama a stranci konstantno imaju nezgode čim dođu kod nas

Tijekom vikenda više prometnih nezgoda uslijed skliskih kolnika
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari